Eaton 93PS UPS crop

Å unngå nedetid er en nøkkelprioritet i driftskritiske anvendelser,

Eaton lanserer UPS som gir laveste totalkostnad

Energistyringsselskapet Eaton har lansert en avbruddsfri strømforsyning (UPS) som gir driftskritiske IT-anlegg en uovertruffen systempålitelighet og kostnadsvarende forretningskontinuitet.

Den nye Eaton 93PS bruker markedsledende teknologi for å bygge bro over gapet mellom elektrisk- og IT-infrastruktur, og er ideell for anvendelser i industri-, transport, varehandel-, helse- og offentlig sektor for å sikre maksimal tilgjengelighet. Den nye 93PS oppnår opptil 99 prosent effektivitet, gir de laveste totalkostnadene (TCO) ved kjøp og er det mest effektive UPS i sin klasse.

«Det å unngå nedetid er en nøkkelprioritet i driftskritiske anvendelser, men økt press for å oppnå energisparing og forbedret miljøvern betyr at minimering av driftskostnader og kapitalforbruk også er avgjørende», forklarer Rabbe Johansson, produktansvarlig for Eaton Power Quality EMEA. «Eaton 93PS er ganske enkelt det mest effektive UPS i sin klasse, og gir de laveste totale kostnadene ved å eie, samtidig som det sikrer tilgangen til den strømmen som et anlegg har behov for under alle omstendigheter.»

En nøkkelteknologi i det nye 93PS, er Eatons energisparingssystem (Eaton Energy Saver System, ESS) ESS, som allerede leverer energi sikkert og pålitelig til datasentre over hele verden, gjør det mulig for UPS å levere inntil 99 prosent effektivitet ved å suspendere strømmoduler når det ikke er behov for strømtilpasning. Når det er nødvendig, er imidlertid systemet klart til å skifte til dobbelkonverteringsmodus på mindre enn to millisekunder. ESS forsterker også systemets pålitelighet ved å redusere belastningen på de elektriske komponentene, hvilket forlenger levetiden til UPS og hjelper til å redusere TCO.

For å sikre høy effektivitet, selv når UPS-belastningsnivåene er lave, bruker 93PS Eatons variable modulstyringssystem (Variable Module Management System, VMMS). Dette optimerer belastningsnivåene for kraftmodulene i en enkel UPS eller i parallelle UPS-systemer, ved å suspendere ekstra UPS-kapasitet. 93PS leverer også markedsledende effektivitet i en dobbelkonverteringsmodus på over 96 prosent.

93PS er også designet for å være svært skalerbar. Moduler som kan skiftes og som er skalerbare når de er i drift,, betyr at utskifting og oppgradering vanligvis tar mindre enn ti minutter. Inkluderingen av Eatons patenterte HotSync® trådløse parallellteknologi, betyr også at systemet kan skaleres opp til fire enheter parallelt. Ved å ta i bruk ekstrautstyr ved behov kan IT-administratorer optimere kapitalutgifter, men fremdeles svare raskt på økning i etterspørsel. I tillegg kan 93PS skaleres opp uten å øke fotavtrykket, og på den måten spare verdifull gulvplass.

Sikkerhet er en absolutt nødvendighet ved elektriske installasjoner, ikke bare for å overholde lokale regler for elektrisitet og beskytte personalet, men også for å maksimere tilgjengeligheten. 93PS har et enkelt design som letter overholdelse av lokale regler for installasjon, og gir optimal sikkerhet for både operatører og anlegg.

Den nye 93PS er tilgjengelig i små og store rammestørrelser og i krafteffekter fra 8–40 kW. Du finner mer informasjon på www.eaton.eu/93PS

Les mer om Eatons kvalitetsløsninger for energiforsyning på www.eaton.eu/powerquality. Du kan følge oss på Twitter via @Eaton_UPS, eller finne Eaton EMEA LinkedIn bedrift-siden for alle de siste nyhetene.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.