IKM-testing-pris-crop

IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016

ConocoPhillips tildelte IKM Testing viktig pris

IKM Testing er meget glade for at ConocoPhillips nominerte IKM Testing for vår gjennomføringsevne (business execution) og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

I 2015 startet ConocoPhillips et globalt program (Supplier Recognition Awards) for å hedre leverandører som har hatt en positiv innvirkning på ConocoPhillips virksomhet gjennom eksepsjonell ledelse og gjennomføring som komplementerer og samsvarer med ConocoPhillips SPIRIT verdier. Priser blir utdelt i to kategorier som reflekterer ConocoPhillips mål og prioriteringer; ‘business execution’ og ‘doing business better’. Leverandører blir nominert av ConocoPhillips forretningsenheter over hele verden og vinnere blir valgt av et tverrfaglig panel blant ConocoPhillips senior ledelse.

Juryen hos ConocoPhillips begrunnet prisen med; IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016. IKM Testing gjennomførte rengjøring av store system med nye metoder, samt nitrogen helium lekkasjetesting på over 3000 koplinger og flenseforbindelser. IKM Testing gjennomførte et utfordrende arbeidsomfang i henhold til plan, på budsjett og uten HMS hendelser. IKM Testing har påvirket ConocoPhillips til å implementere nye arbeidsmetoder som sparer selskapet for betydelig med tid og kost, og gjennomføringsmodellen vil bli brukt i fremtidige revisjonsstanser.

ConocoPhillips sin ledelse besøkte IKM Testing på Sola og personlig overleverte statuetten til Ståle Kyllingstad (CEO) og Vidar Haugland (Vice President).

"Dette er stor stas for oss. Vi er stolte og svært takknemlige for å motta prisen. Vi har vi vist at store, kompliserte oppdrag kan gjennomføres effektivt og kostbesparende uten å gå på bekostning av sikkerhet og god HMS. Gode og effektive løsninger ble oppnådd gjennom tett samarbeid med kunde i planleggingsfase." sier Vidar Haugland.

IKM Testing utførte et stort antall arbeidstimer fordelt på 14 plattformer på Ekofisk og Eldfisk feltet i en travel revisjonsstans sommeren 2016. Oppstart av produksjon ble gjennomført uten noen lekkasjer.

IMI trykkstøt VA_82730 crop

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.

les mer...
Krohne Gruppebilde med EX ikon crop

Signalomformere fra KROHNE med nytt design og nye bruksområder

Alternativ for parametersetting og kalibrering direkte i Ex-områder

Signalomformerne IFC 100 og MAC 100 samt SMARTMAC 200 er nå tilgjengelig med hus i rustfritt stål. De er hovedsakelig rettet mot applikasjoner i næringsmiddelindustrien, men kan også brukes der høy korrosjonsbestandighet kreves, f.eks. i saltholdige omgivelser.

les mer...
Image converted using ifftoany

Eatons bryteranleggsfamilie Xiria oppgraderes

Designet med Eatons veldokumenterte vakuumbryter teknologi

Plassbehov minimeres, mens skalerbarheten styrkes. Nye tillegg til Xiria-produktfamilen har gjort det mulig å oppskalere bryteranlegget ved behov for flere bryteravganger, tidligere måtte hele anlegget erstattes.

les mer...
Håkon Jacobsen

Næringsministeren holdt første møte med toppledere i industrien om digitalisering

Målet er å spre denne kunnskapen til hele industrien

Det nyopprettede forumet skal utveksle erfaringer og drøfte hvordan norsk industri best kan utnytte mulighetene og takle utfordringene som digital teknologi fører med seg.

les mer...