IKM-testing-pris-crop

IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016

ConocoPhillips tildelte IKM Testing viktig pris

IKM Testing er meget glade for at ConocoPhillips nominerte IKM Testing for vår gjennomføringsevne (business execution) og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

I 2015 startet ConocoPhillips et globalt program (Supplier Recognition Awards) for å hedre leverandører som har hatt en positiv innvirkning på ConocoPhillips virksomhet gjennom eksepsjonell ledelse og gjennomføring som komplementerer og samsvarer med ConocoPhillips SPIRIT verdier. Priser blir utdelt i to kategorier som reflekterer ConocoPhillips mål og prioriteringer; ‘business execution’ og ‘doing business better’. Leverandører blir nominert av ConocoPhillips forretningsenheter over hele verden og vinnere blir valgt av et tverrfaglig panel blant ConocoPhillips senior ledelse.

Juryen hos ConocoPhillips begrunnet prisen med; IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016. IKM Testing gjennomførte rengjøring av store system med nye metoder, samt nitrogen helium lekkasjetesting på over 3000 koplinger og flenseforbindelser. IKM Testing gjennomførte et utfordrende arbeidsomfang i henhold til plan, på budsjett og uten HMS hendelser. IKM Testing har påvirket ConocoPhillips til å implementere nye arbeidsmetoder som sparer selskapet for betydelig med tid og kost, og gjennomføringsmodellen vil bli brukt i fremtidige revisjonsstanser.

ConocoPhillips sin ledelse besøkte IKM Testing på Sola og personlig overleverte statuetten til Ståle Kyllingstad (CEO) og Vidar Haugland (Vice President).

"Dette er stor stas for oss. Vi er stolte og svært takknemlige for å motta prisen. Vi har vi vist at store, kompliserte oppdrag kan gjennomføres effektivt og kostbesparende uten å gå på bekostning av sikkerhet og god HMS. Gode og effektive løsninger ble oppnådd gjennom tett samarbeid med kunde i planleggingsfase." sier Vidar Haugland.

IKM Testing utførte et stort antall arbeidstimer fordelt på 14 plattformer på Ekofisk og Eldfisk feltet i en travel revisjonsstans sommeren 2016. Oppstart av produksjon ble gjennomført uten noen lekkasjer.

WAGO direct_industry crop

Bruk skyløsning til å ta frem nye forretningsmodeller

Viktigste virkemidlet for å kunne utnytte de nye optimaliseringspotensialene

Industri 4.0 og big data åpner uventede muligheter for produsenter og legger grunnlaget for lovende forretningsmodeller. Teknologien krever økt oppmerksomhet for datasikkerhet. Fleksible og intelligente tekniske løsninger som samler data på feltnivå og sender de til skyen, er grunnlaget for nye løsninger.

les mer...
Windows-bruker

OMRON lanserer en komplett løsning for IO-Link

Gjør det enklere å oppnå produktivitets- og effektivitetsfordelene

Omron har lagt til et omfattende utvalg av IO-Link produkter til den allerede omfattende automasjonsplattformen, noe som gir brukerne et praktisk og pålitelig alternativ for å implementere komplette IO-Link løsninger.

les mer...
Baumer Flex crop_edited-1

Effektiv og fleksibel væskebehandling med den nye Baumer FlexFlow-familien av strømnings- og temperatursensorer

Sensorene har IO-Link

Med sin FlexFlow-familie av strømnings- og temperatursensorer har Baumer utvidet sitt sortiment av prosessensorer. Basert på det kalorimetriske måleprinsippet kan FlexFlow-familien overvåke både strømningshastigheten og mediumtemperaturen.

les mer...
Assembly_GOT_Ch9_2_JPEG

Nytt kjøleaggregat hos SKF forbedrer energieffektiviteten

Teknologien gir en behovsstyrt kjøling

SKF har testet det nye kjøleaggregat Blue e+ fra Rittal. Resultatet er imponerende. Energieffektiviteten økte med 76,5 prosent, i tråd med de høye forventningene. – Det er en betydelig reduksjon på en enkelt enhet, og de som har sett resultatene har vært positive.

les mer...