MDV 0218 kol 2 crop

Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter

AMYTT har fått et søstertidsskrift

JES Consult Gruppen lanserte i juni i år tidsskriftet Min Drift og Vedlikehold. Ande utgave er nå distribuert. Tidsskriftet henvender seg til teknisk vedlikehold og driftspersonell i industrien. Det skal ikke behandle temaer relatert til elektro og automatisering, men behandler stoff etter samme redaksjonelle filosofi.

AMNYTT og Min Drift og Vedlikehold har to helt klart forskjellige faglig og målgruppemessig målsettinger. Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter. Og for noen kan det være aktuelt å ha begge tidsskriftene som sentrale fagtidsskrifter.

Har du kolleger som kan ha interesse av å mota det nye tidsskriftet, setter vi pris på om du videresender denne linken; https://joom.ag/nVLa , slik at de får muligheten til å vurdere om innholdet er aktuell for dem.

På forhånd takk for hjelpen.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.