MDV 01 2022 kolasj crop

AMNYTT søstermagasin er publisert

Den alvorligste krisen i skrivende stund er situasjonen i Ukraina. Den vil også påvirke energisituasjonene. Vil gasseksporten fra Russland stoppe opp. Hvordan vil situasjonen utvikle seg, og hva blir påvirkningen og verdens økonomien. Spørsmålene er mange, og svarene er få.

Vi konsentrerer oss om industrielle faglige saker. Du kan blant annet lese om:

  • Godt arbeid lønner seg
  • Smart industri
  • Digitalisering gir bedre produksjonsprosess hos Elkem Bremanger
  • Løser risikooppdrag med ny robotteknologi

Du kan laste ned Min Drift og Vedlikehold 01 2022 ved å klikke på linken.

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.