Phoenix tillegg crop

Drift av opptil tre tilleggsmoduler på hver kontroller

Tilleggsmoduler for PLCnext-kontrollere som kan plasseres på venstre side

Erfaringene viser at kravene som stilles i løpet av et prosjekt eller i applikasjonens livssyklus, endrer seg. I tillegg til nedlasting i etterkant av funksjoner fra PLCnext Store tilbyr det åpne økosystemet PLCnext Technology fra Phoenix Contact nå også en pluggbar løsning: Et system for plassering på venstre side utvider PLCnext Control med funksjoner som ikke inngår i standardspekteret for ytelse. Spesifikt kan kontrolleren AXC F 2152 dermed utvides med én Expansion-modul, og kontrolleren AXC F 3152 kan utvides med to Expansion-moduler.

Hvis støttet antall tilleggsmoduler ikke er tilstrekkelig, tilrettelegges det med Expansion-modul AXC F XT EXP for drift av opptil tre tilleggsmoduler på hver kontroller.

Expansion-modul AXC F XT ETH 1TX tilrettelegger for funksjonen til et Ethernet-grensesnitt. Med egen MAC-adresse sørges det for at nettverk kan implementeres på en måte der de er komplett fysisk adskilt fra hverandre. Som Interbus-master er en av mange fordeler ved modulen AXC F XT IB at den tilrettelegger for fortsatt drift av foreliggende systemer i Interbus-baserte applikasjoner. Modulen AXC F XT PB er en Profibus-master som utveksler data både syklisk (DP V0) og asyklisk (DP V1) med opptil 125 Profibus-enheter. Modulen AXC F XT SPLC 1000 fungerer som sikkerhetsrettet kontroller opptil SIL 3, som kan tilkobles opptil 32 Profisafe-Devices. Med Expansion-modul AXC F XL ML 1000 kan en PLCnext Control av type AXC F 3152 suppleres med en Coral Edge-TPU for behandling av KI-applikasjoner.

Ettersom modulene som er plassert på venstre side, kommuniserer med kontrolleren via PCIe, kan det standardiserte grensesnittet også benyttes av enheter fra tredjepart. Til tross for de forskjellige funksjonene har tilleggsmodulene en enhetlig konfigurering. Når en modul plugges inn, verifiserer Engineeringen om korrekt Firmware-versjon ble benyttet, og sender om nødvendig ut en detaljert feilmelding. Expansion-modulene gjør PLCnext Control dermed til en egnet løsning for tilnærmet alle applikasjoner.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...