EFO Hovedstyret 2019-2020 crop

Ingen tvil om at digitale møter har gitt flere muligheten til å delta

Nytt styre i Elektroforeningen (EFO)

På Elektroforeningens (EFOs) generalforsamling torsdag 22. april ble det valgt nytt hovedstyre i foreningen. Jon Helsingeng, adm.dir i Eaton ble gjenvalgt som styreleder. Jørn-Are Bergh, direktør i Onninen, og Espen Pettersen, direktør i Prysmian Group, ble begge valgt som nye styremedlemmer.

I tillegg ble Karoline Nystrøm, adm.dir i Schneider Electric, og Jan Wilhelmsen, adm.dir i Elektroskandia gjenvalgt som styremedlemmer. Direktør i Solar, Jan-Willy Fjellvær, var ikke på valg, og fortsetter i styret.

To takket av

Geir Bjørnstad, direktør i EVBox, ble takket av etter 10-års tjeneste som tillitsvalgt i EFO. De siste årene har Bjørnstad vært nestleder i EFOs hovedstyre og leder av EFOs leverandørstyre. Den andre som gikk ut av hovedstyret var Onninens Jack Andresen. - Både Jack og Geir fortjener en stor takk for sin innsats i hovedstyret. De har vært viktige bidragsytere i utviklingen av EFO, og jeg har satt stor pris på samarbeidet med dem. Det sier adm.dir i EFO, Frank Jaegtnes. 

God miks av kontinuitet og fornyelse

Hovedstyret er EFOs øverste organ mellom generalforsamlingene. Med to nye styremedlemmer, og fire som fortsetter, blir det en god miks av fornyelse og kontinuitet i hovedstyret.  - Vi setter utrolig stor pris på at vi har så mange engasjerte medlemmer som påtar seg verv som tillitsvalgte i foreningen. De gjør en uvurderlig innsats for alle medlemmene. 

Rekordstor generalforsamling

For andre år på rad ble EFOs generalforsamling avholdt digitalt, og for andre år på rad ble det satt deltagerrekord. - Selv om vi gleder oss til å møtes fysisk igjen, er det ingen tvil om at digitale møter har gitt flere muligheten til å delta. Fremover må vi klare å ta med oss det beste fra både fysiske og digitale møter, avslutter Jaegtnes.

 

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...