EFO Hovedstyret 2019-2020 crop

Ingen tvil om at digitale møter har gitt flere muligheten til å delta

Nytt styre i Elektroforeningen (EFO)

På Elektroforeningens (EFOs) generalforsamling torsdag 22. april ble det valgt nytt hovedstyre i foreningen. Jon Helsingeng, adm.dir i Eaton ble gjenvalgt som styreleder. Jørn-Are Bergh, direktør i Onninen, og Espen Pettersen, direktør i Prysmian Group, ble begge valgt som nye styremedlemmer.

I tillegg ble Karoline Nystrøm, adm.dir i Schneider Electric, og Jan Wilhelmsen, adm.dir i Elektroskandia gjenvalgt som styremedlemmer. Direktør i Solar, Jan-Willy Fjellvær, var ikke på valg, og fortsetter i styret.

To takket av

Geir Bjørnstad, direktør i EVBox, ble takket av etter 10-års tjeneste som tillitsvalgt i EFO. De siste årene har Bjørnstad vært nestleder i EFOs hovedstyre og leder av EFOs leverandørstyre. Den andre som gikk ut av hovedstyret var Onninens Jack Andresen. - Både Jack og Geir fortjener en stor takk for sin innsats i hovedstyret. De har vært viktige bidragsytere i utviklingen av EFO, og jeg har satt stor pris på samarbeidet med dem. Det sier adm.dir i EFO, Frank Jaegtnes. 

God miks av kontinuitet og fornyelse

Hovedstyret er EFOs øverste organ mellom generalforsamlingene. Med to nye styremedlemmer, og fire som fortsetter, blir det en god miks av fornyelse og kontinuitet i hovedstyret.  - Vi setter utrolig stor pris på at vi har så mange engasjerte medlemmer som påtar seg verv som tillitsvalgte i foreningen. De gjør en uvurderlig innsats for alle medlemmene. 

Rekordstor generalforsamling

For andre år på rad ble EFOs generalforsamling avholdt digitalt, og for andre år på rad ble det satt deltagerrekord. - Selv om vi gleder oss til å møtes fysisk igjen, er det ingen tvil om at digitale møter har gitt flere muligheten til å delta. Fremover må vi klare å ta med oss det beste fra både fysiske og digitale møter, avslutter Jaegtnes.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.