BST Ø Ødegaard crop

Nyansatt prosjektleder byggautomasjon

BS Teknikk AS har ansatt Øystein Ødegaard som prosjektleder byggautomasjon. Øystein skal jobbe med tilbud, kunde- og leverandørkontakt, tegne skjema, programmere undersentraler, ombygging og igangkjøring samt opplæring og FDV til kunde.

Ødegaard er 31 år gammel fra Kongsberg og har de siste 6 årene jobbet som automatiker i nettmatbutikken Oda. I erfaringsbanken har han med seg blant annet drift og vedlikehold av industrimaskiner, PLS-programmering og feilsøking på produksjonsutstyr.

– Øystein kommer med den bredeste utdanningen vi har sett hos våre ansatte så langt, sier prosjektleder byggautomasjon Camilla Børsand i BS Teknikk AS.

– Han har studert automatikk, økonomi & ledelse – og har gått på golf-akademiet i USA. Vi ønsker Øystein varmt velkommen inn i BS Teknikk-familien.

– Jeg ser frem til nye utfordringer i en spennende bransje. Gjennom BS Teknikk vil jeg bidra til å effektivisere byggautomasjon i Norge, sier Ødegaard, og drar en golf-slager fra Sam Snead «Forget your opponents; always play against par».

Det er plass til flere

BS teknikk har siden 1986 prosjektert og levert alt fra enkle automatikkanlegg til avanserte web-systemer for styring av tekniske anlegg innen varme og ventilasjon.

– BS Teknikk trives godt som en liten bedrift, men vi har en økende mengde oppdrag. Derfor er vi på jakt etter dyktige ansatte som vil dele vår visjon om å gjøre byggautomasjon enkelt, sier Børsand.

– Hos BS Teknikk skal vi sikre at vi har velfungerende, energieffektive og smarte bygg i Norge.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.