BST Ø Ødegaard crop

Nyansatt prosjektleder byggautomasjon

BS Teknikk AS har ansatt Øystein Ødegaard som prosjektleder byggautomasjon. Øystein skal jobbe med tilbud, kunde- og leverandørkontakt, tegne skjema, programmere undersentraler, ombygging og igangkjøring samt opplæring og FDV til kunde.

Ødegaard er 31 år gammel fra Kongsberg og har de siste 6 årene jobbet som automatiker i nettmatbutikken Oda. I erfaringsbanken har han med seg blant annet drift og vedlikehold av industrimaskiner, PLS-programmering og feilsøking på produksjonsutstyr.

– Øystein kommer med den bredeste utdanningen vi har sett hos våre ansatte så langt, sier prosjektleder byggautomasjon Camilla Børsand i BS Teknikk AS.

– Han har studert automatikk, økonomi & ledelse – og har gått på golf-akademiet i USA. Vi ønsker Øystein varmt velkommen inn i BS Teknikk-familien.

– Jeg ser frem til nye utfordringer i en spennende bransje. Gjennom BS Teknikk vil jeg bidra til å effektivisere byggautomasjon i Norge, sier Ødegaard, og drar en golf-slager fra Sam Snead «Forget your opponents; always play against par».

Det er plass til flere

BS teknikk har siden 1986 prosjektert og levert alt fra enkle automatikkanlegg til avanserte web-systemer for styring av tekniske anlegg innen varme og ventilasjon.

– BS Teknikk trives godt som en liten bedrift, men vi har en økende mengde oppdrag. Derfor er vi på jakt etter dyktige ansatte som vil dele vår visjon om å gjøre byggautomasjon enkelt, sier Børsand.

– Hos BS Teknikk skal vi sikre at vi har velfungerende, energieffektive og smarte bygg i Norge.

Phoenix ansettelse-thomas-crop

Phoenix Contact forsterker innen automasjon

Thomas Christiansen er ansatt som Product Manager for Cyber Security og funksjonell sikkerhet i Phoenix Contact. Med utdanning som automatiker og erfaring fra rollen som automasjons teknikker på Tine SA, Arcus Norway AS og prosjekt ingeniør i ABB, tar Thomas med seg en bred erfaring og kompetanse. 

Les mer
Schneider HR crop

Vær bevisst ditt indre kompass

Tillit til hverandre fundamentet for alt

- Teknologibransjen er i lynrask endring. Fokus på verdier som holdepunkter er et must, sier Kari Marie Overland, nybakt HR-direktør i Schneider Electric Norge. 

les mer...
Svein Kåre Grønås

Ny CEO i Mongstad TavleTeknikk

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør i MTT (Mongstad TavleTeknikk). Han kommer fra stilling som konserndirektør for teknologi og digitalisering i Eviny AS.

les mer...
CGI ny crop

Karianne Hoel er ny leder for CGI i Norge

Skal lede CGIs virksomhet i Norge, som hjelper offentlige og private virksomheter til å utnytte sitt digitale potensial med nyskapende IT-løsninger og -tjenester. CGI informerer om at Karianne Hoel er utnevnt til leder for CGI i Norge, et av landets og verdens største selskaper innen IT og forretningsrådgivning.

les mer...