Wago måleomformer crop

Kan velge mellom flere måter å konfigurere på

Måleverdiomformere og galvaniske skiller

WAGO har igjen satt standarden for brukervennlighet, fleksibilitet og kompatibilitet i interface elektronikk med den nye serie 2857.

Den nye serie 2857 måleverdiomformere og galvaniske skiller (4kV) er designet med et felles design som også er kompatibelt med bestående serie 857.  Takket være fjærtilkobling er det svært hurtig og enkelt med pluggbar lasking av strømforsyning, uansett bredde.

Brukeren kan velge mellom flere måter å konfigurere måleverdiomformerene:
Via DIP-switcher, PC-software, en App eller via det nye lille pluggbare  operatørpanelet.
Med operatørpanelet er det også enkelt å kopiere konfigurasjonen  fra en måleverdiomformer til en annen. Det kan legges inn passord for beskyttelse mot utilsiktet tilgang  eller manipulering.

I starten kommer serie 2857 med en strømtrafo AC/DC 100A til analogverdi mA/V, et rent galvanisk skille og en grenseverdibryter for temperaturfølere, potensiometere og motstand.
Serie 2857 er for omgivelsestemperatur -25 til 70 °C.

For ytterligere informasjon se: www.wago.no

Portrait of beautiful student attending training class

Over 350 000 komponentdata fra 56 produsenter

Flere produsenter med 350 000 datablad

Mange selskaper som for eksempel GE, Murrelektronik, Sigmatek og Omron har gjort komponentdata tilgjengelige i Eplan Data Portal. Totalt 56 produsenter er nå representerte i portalen.

les mer...
Autic assieme_tutti_190 crop

Operatørterminialer med HTML5 basert HMI

Spesielt godt egnet for skipsautomatisering

Operatørterminialer fra Etop500-serien har tatt i bruk nyeste Web-teknologi, for integrasjon med smarttelefoner og nettbrett. Programvaren JMobile JM4WEB er basert på HTML5, som viser dynamiske prosessbilder i elegant vektorgrafikk.

les mer...
Die RDD/RDE-Raumthermostate der Siemens-Division Building Technologies kommen in der zweiten Generation auf den Markt. Die Thermostate bieten ein modernes Design und ermöglichen nun mittels Touch-Bedienelementen eine drucklose Bedienung. Das Sortiment wu

Romtermostater med touch-teknologi

Lanserer en ny generasjon romtermostater

Siemens Building Technologies lanserer en ny generasjon av romtermostater. Etter mer enn ti år på markedet får de nye termostatene nå nytt design, store lettleste displayer og touch-basert betjening.

les mer...
Polara Studio

Infrarøde kameraer for smarttelefoner

FLIR ONE festes til Apple iPhone 5 eller 5s

IKM Instrutek AS har gleden av å introdusere FLIR ONE, det første i sitt slag forteller salgsingeniør Espen Tordal Førde.

les mer...