EH_Engineers_Choice crop

Unngår menneskelige feil og forbedrer prosessikkerheten og produktiviteten

Lesernes pris går til differansetrykkgiver

Deltabar PMD75B vinner pris under 2022 Engineers’ Choice Awards. I forbindelse med 2022 Engineers’ Choice Awards har leserne av det amerikanske industrimagasinet Control Engineering gitt differansetrykkgiveren Deltabar PMD75 fra Endress+Hauser en hederlig omtale i kategorien test og måling. Abonnentene lot seg imponere av instrumentets intelligente funksjoner, som kombinerer sikkerhet og produktivitet for å bygge en bro over til Industry 4.0 .

Trykk er en sentral måleparameter for å sikre kvaliteten på kjemiske reaksjonsprosesser. Innen kjemisk industri, olje- og gassindustrien og kraftverksindustrien er trykket i beholdere og rør også en viktig faktor for sikkerheten. Siden potensialet til Industry 4.0 ikke kan utnyttes fullt ut før sikkerheten er garantert, skaper dette ytterligere etterspørsel etter tester.

Sensorer er av sentral betydning her fordi de på en pålitelig måte skal kunne fange opp og koble prosessdata og videresende dem til høyere nivåer, en viktig faktor for forbedret og effektiv prosesskontroll.

PMD75B differansetrykkgiver tilhører den nye generasjonen Deltabar-instrumenter. PMD75B har robust design og kan betjenes med Endress+Hauser SmartBlue-appen via en sikker Bluetooth-tilkobling.

Denne muligheten er særlig nyttig når instrumentet er installert i vanskelig tilgjengelige områder av anlegget. Heartbeat-teknologi har verifiserings- og overvåkningsfunksjoner for å oppdage prosessuregelmessigheter som tette impulslinjer. Den smarte sikkerhetstilnærmingen unngår menneskelige feil og forbedrer prosessikkerheten og produktiviteten.

Engineers’ Choice Award

De årlige prisutdelingen Engineers' Choice Awards, som arrangeres av det amerikanske industrimagasinet Control Engineering, fremhever noen av de beste nye styrings-, instrumenterings- og automasjonsproduktene i 19 kategorier valgt av magasinets papir- og nettabonnenter. Abonnentene blir bedt om å velge produkter utfra evalueringskriterier som teknologisk fremskritt, service til industrien og markedsbetydning.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.