CEO_KUKA Nordic crop

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

– Vi er i en ekspansiv æra for bransjen, med sterk digitalisering. Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden, sier Joacim Lorentsson.

I sitt nye oppdrag som administrerende direktør og klyngesjef (CEO Cluster Nordic & Russia) vil Joacim Lorentsson lede KUKAs virksomhet i Norden, Baltikum og Russland.

Ifølge Joacim Lorentsson vil digitaliseringen av industrien bli et stadig viktigere fokus for virksomheten.

– Å ha en dyp forståelse av hvordan man bygger digitale forretningsmodeller, bruker digital teknologi og bistår industrien med digitale løsninger som inkluderer roboter, blir stadig viktigere. Det er på dette feltet jeg selv har mine klareste styrker. I det perspektivet er KUKAs tilbud om virtuell igangkjøring akkurat riktig i tiden.

– Det er et sterkt konsept. Med det kan vi gjøre mye for å hjelpe kundene våre med å styrke deres konkurranseevne.

Et annet tydelig fokus for Joacim Lorentsson er markedene i Baltikum og Russland, som er ekspansive og vokser raskt.

– Jeg vil jobbe for å utvikle organisasjonen vår og lederteamet vårt gjennom hele klyngen, sier han.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...
Siemens Klippenberg crop

Nils Klippenberg ny toppleder i Siemens AS, Norge

Gleder meg til å utvikle selskapet videre,

Nils Klippenberg er ny administrerende direktør i Siemens AS, Norge. Klippenberg, som har hatt lederroller i Siemens siden 2007, vil nå ha to sentrale posisjoner i selskapet. Den nyansatte toppsjefen kommer fra stillingen som direktør for Smart Infrastructure i Siemens Norge og Norden, en rolle han skal fortsette i, i tillegg til rollen som toppsjef i Norge. 

les mer...
Agnar3 (002) crop

Bransjemann feirer 25 års jubileum

Agnar har vært aktiv i fagmiljøet automatisering i en rekke år

Agnar Sæland som er salgssjef innen fabrikkautomasjon hos Pepperl+Fuchs, har 25-års jubileum. I den forbindelse fikk han sin velfortjente hyllest på firmaets juleavslutning. - Det er vrient å forklare med ord den betydningen Agnar har hatt for vår suksess innen industriell sensorteknikk, sier Jacob Borchsenius. Så da nøyer vi oss med å si: Gratulerer med de første 25!

les mer...