Jørgen Holmefjord til venstre og ny daglig leder crop

Så tidlig at det krevdes tiltak for å profesjonalisere selskapet

Jørgen Holmefjord AS ansetter ny daglig leder

Kabeldistribusjonsselskapet AS har ansatt Tommy P. Storstein som ny daglig leder. Storstein har flere års erfaring fra salg og ledelse innen produksjons og teknologiselskaper. Han kommer senest fra stillingen som konserndirektør for Salg og Marked i Kitron ASA.

Storstein sier: -Jeg er både stolt og ydmyk for å ta over den daglige driften av et så etablert og stødig selskap som Jørgen Holmefjord AS. Selskapet har vært veldrevet i mange år og har et sterkt merkenavn i bransjen. Det ligger imidlertid store vekstambisjoner for selskapet, og jeg ser frem til å jobbe med en så kompetent organisasjon. Vi vil nødvendigvis både videreutvikle tjenestespekteret og vurdere nye markeder for å hente ut det fulle potensialet.

- Styret har vært i en lengre rekrutteringsprosess med å ansette en ny daglig leder, sier Jørgen Holmefjord. Valget falt på Tommy fordi han har vist at han kan skape engasjement og resultater som gjør at vi mener han er den beste til å nå målene styret har satt.

Tidligere daglig leder Kaare Jørgen Holmefjord tok selv initiativet til endringene. Han opplyser at han tidlig så at det krevdes tiltak for å profesjonalisere selskapet for å få til viktige endringer, og han er glad for at Storstein nå er på laget.  Selv går han over i en teknisk rolle i selskapet.

Om Jørgen Holmefjord AS

Selskapet har siden etableringen I 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer.  I løpet av de mer enn 35 årene har firmaet levert milevis av signalkabel til det norske markedet.

Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromløsninger. Selskapet er kjent for sin kompetanse og leveringspresisjon.

Jørgen Holmefjord AS representerer ledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS og tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger.

Datterselskap er Adeptor AS.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.