Watson Marlow crop

Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group

WMFTG utvider støtten i Norden med direktesalgskontorer i Finland og Norge

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har utvidet sitt direktesalg og sin tekniske støtte til kunder i Norden gjennom å åpne kontorer i Finland og Norge. De nye kontorene skal styrke salgsområdet i Norden enda mer og vil arbeide side om side med eksisterende virksomheter i Danmark og Sverige

Den offisielle åpningen fant sted den 1. september 2020 og er WMFTG sitt nyeste bidrag til å tilby kundefokusert strategi for global støtte koblet med lokale løsninger.

De nye salgskontorene hos Watson-Marlow med sete i Vantaa (Finland) og Skedsmokorset (Norge) skal ledes av Per Nielssen Kjelgaard, regional salgsadministrator for Norden. I en kommentar til åpningen av virksomhetene, sa han: “Jeg synes det er veldig spennende å få lede enda et nytt og positivt kapittel som styrker merket vårt i de nordiske landene. I mange år har kundene våre kunnet kjøpe produktene og teknologien vår – men har ikke alltid hatt mulighet for tilgang til støtte fra våre egne team. Vårt syn er at lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene. Det er det kundene forventer og vil ha. Vi ser veldig frem til å sette i sving og innlede spennende samtaler med gamle og nye kunder og partnere.”
Watson-Marlow Nordic er del av Watson-Marlow Fluid Technology Group, som har et globalt nettverk av virksomheter som inkluderer ti fabrikker og 37 direktesalgskontorer. Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group, med hovedsete i Falmouth i England.

For mer informasjon; www.wmftg.com

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...