Triple Zybersafe crop

Markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet

Triple-S og Zybersafe inngår samarbeid i Norden

Triple-S inngikk i forrige uke en avtale med Zybersafe (København/Danmark), som betyr at Triple-S fremover vil forhandle Zybersafes portefølje av hardware-baserte krypteringsmoduler i Norden. Zybersafe leverer Hardware-baserte sikkerhetsmoduler til kryptering av 1G, 10G og 100G punkt-til-punkt Ethernet-forbindelser. 

Zybersafes krypteringsenheter gir spesielt verdi ved å:

  • Kryptere dataoverføringer med minimal påvirkning på Ethernet-forbindelsens kapasitet
  • Ha et veldig enkelt oppsett, noe som minimerer risikoen for feilkonfigurasjon
  • Yte høyest mulig grad av sikkerhet og beskyttelse av dataintegritet

Disse verdiene er spesielt relevante i forhold til operasjonell IT, og Zybersafe er derfor stolte av å inngå dette samarbeidet med Triple-S.

CEO i Zybersafe, Christian Jul Jensen, sier: «Triple-S har nesten 30 års erfaring med å levere automasjon og sikkerhetsprodukter til kunder blant annet innen olje & gass og kritisk infrastruktur. I Triple-S gjenkjenner Zybersafe en partner med den samme kompromissløse tilnærmingen til sikkerhet og tillit som oss selv, og vi er glade for at Triple-S vil inkludere våre løsninger i deres forretningsområder som automatisering, digitalisering, og nettverk og cybersikkerhet».

Knut Erik Tovslid, Head of Network & Cyber Security i Triple-S, sier på sin side: «Samarbeidet med Zybersafe er viktig for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger innen industri, olje, gass og kritisk infrastruktur. Vi skal hjelpe kundene våre med å senke deres risiko til et akseptabelt nivå.  Vi tror markedet trenger enkle løsninger med stor kapasitet og høy grad av sikkerhet. Styrken til Zybersafe ligger nettopp her».

Om Zybersafe 

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Vi fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som sikrer det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Vårt mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte våre kunders verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen.
Om Triple-S

Triple-S leverer kompetanse og teknologi innenfor automatisering, digitalisering og nettverk og OT-sikkerhet. Vi representerer verdensledende produsenter innenfor disse fagområdene. Vårt mål er at vi med unik kompetanse og teknologi skal levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. 

Mer informasjon og video:

Video fra Zybersafe som viser hvor enkelt det er å stjele data fra en fiberoptisk kabel.

www.zybersafe.no

www.triple-s.no

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.