Trend sikkerhet crop

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

Som et tiltak og en konsekvens av at industrimiljøer har blitt stadig mer utsatt og mer sårbare, har Trend Micro lagt frem en ny klientsikkerhetsløsning for driftssystemer, som en del av sitt sikkerhetstilbud for smarte fabrikker.

TXOne StellarProtect

Løsningen heter TXOne StellarProtect og er utviklet av TXOne Networks. Løsningen er designet for å sikre alle som bruker driftssystemene, uavhengig av miljøforhold og innenfor alle virksomhetskritiske industrielle kontrollsystemer.

Det enorme antall enheter i disse industrielle kontrollmiljøene betyr at det er et like stort antall kritiske angrepsflater å beskytte. Ikke minst fordi disse miljøene ofte inneholder enheter som ikke lar seg oppdatere på samme måte som i andre bransjer og industrier. Forstyrrelser eller innbrudd i disse enhetene, forårsaket av cyberangrep, kan skape betydelige problemer for produsenter og kan, hvis de cyberkriminelle ønsker det, sette hele virksomheten i fare. Derfor må selskaper ta trusselen på alvor og sikre sine industrimiljøer.

TXOne StellarProtect tilbyr en unik endepunktsbeskyttelse mot både kjente og ukjente trusler ved hjelp av blant annet maskinlæring. StellarProtect krever ingen internettforbindelse for å forsvare seg mot cyberangrep eller brudd i driften. Driftsbrudd som følge av cyberangrep eller misbruk fra ansatte, vil forhindres av den innebygde maskinlæringen i kontrollsystemet.

- Sikkerheten må dekke behovene til driftssystemene, ikke omvendt. TXOne StellarProtect setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker. Vi er overbevist om at denne løsningen i stor grad vil bidra til økt beskyttelse mot cyberangrep. Og uten at det vil påvirke den daglige driften, konkluderer Myrvold.

Les mer om TXOne StellarProtect. 

For mer informasjon om hvordan Trend Micro sikrer smarte fabrikker, klikk

Trend Micro er en global leder innen cybersikkerhet, som bidrar til å gjøre verden trygg for utveksling av digital informasjon. Kombinasjonen av flere tiår med sikkerhetskompetanse, global trusselforskning og kontinuerlig innovasjon, har resultert i at vår cybersikkerhetsplattform i dag beskytter hundretusener av organisasjoner og millioner av brukere på tvers av skyer, nettverk, enheter og endepunkter. 

Som en global leder innen IT-sikkerhet i skyen og for bedrifter, leverer plattformen vår et omfattende utvalg av avanserte teknikker for trusselforsvar, optimalisert for miljøer som AWS, Microsoft og Google, i tillegg til sentralisert synlig for bedre, raskere oppdagelse og respons på cyberangrep og -trusler. 

7.000 ansatte fordelt på 65 land, gjør Trend Micro i stand til å forenkle og sikre virksomheters tilkoblede hverdag. 

 

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

Strømforsyninger for ekstreme miljøforhold

Den nye strømforsyningen TRIO Power i tredje generasjon er nå for første gang tilgjengelig med beskyttelseslakk på kretskortet. Det muliggjør pålitelig bruk også ved ekstreme miljøforhold. Tredje generasjon strømforsyninger setter ny standard innen maskinteknikk. 

Les mer