Phoenix strømforsyning crop

Dynamisk Boost med opptil dobbel nominell strøm i inntil fem sekunder

Sterkeste strømforsyningen på markedet

De nye Quint Power-strømforsyningene med 40 A utgangsstrøm fra Phoenix Contact er de sterkeste strømforsyningene på markedet og imponerer med nye, innovative funksjoner: Den enfasede enheten med flertrinnet PFC på inngangssiden optimaliserer virkningsgraden over hele effektområdet og gir dermed lang levetid.

Den trefasede enheten genererer ingen innkoblingsstrøm og forhindrer slik utilsiktet utløsing av forsikringen etter korte nettavbrudd.

På samme måte som hele produktserien Quint Power imponerer også 40 A enhetene med sin sterke utgangsside, robuste inngangsside og den omfattende signaliseringen. Med utgangssiden sikrer strømforsyningene høy anleggstilgjengelighet. For å oppnå en enkel anleggsutvidelse finnes det en dynamisk Boost med permanent opptil 125 % av nominell strøm. For start av vanskelig last finnes i tillegg dynamisk Boost med opptil dobbel nominell strøm i inntil fem sekunder. SFB-Technology (Selective Fuse Breaking Technology) leverer seks ganger nominell strøm i opptil 15 ms og utløser slik standard automatsikringer selektivt. Parallelt tilkoblede forbrukere fungerer uavbrutt videre.

Den robuste inngangssiden med integrert gassavleder sørger for høy støysikkerhet på opptil 6 kV samt for nettsvikt-bufringstid på minst 20 ms. Den omfattende signaliseringen med analog-, digital- og relekontakter muliggjør forebyggende funksjonsovervåking. Kritiske driftstilstander signaliseres før feil rekker å oppstå.

Strømforsyningen Quint Power kan bestilles konfigurert fra stykktall 1. Signalterskler og karakteristikker kan tilpasses individuelt. Det store temperaturområdet fra -40 °C til +70 °C gjør enhetene fleksible i bruk, også ved temperaturer med ekstreme omgivelsesbetingelser.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.