Pepperl industrial_ethernet crop

Pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer

Sikker kommunikasjon i sanntid på tvers av alle nivåer

Pepperl+Fuchs tilbyr et stort utvalg industrielle Ethernet-komponenter som trygt og pålitelig kan integreres i anlegget og nettverksinfrastrukturen. De sikrer rask og transparent dataoverføring i krevende industrianlegg og er en viktig byggestein for cloud computing og Industri 4.0.

I en tidsalder med digitalisering av produksjonsprosesser og nettverkstilknyttede industrianlegg, er sanntidsdataoverføring en nøkkelfaktor i innføringen av Industry 4.0. Industrielt Ethernet skaper en konsistent nettverksinfrastruktur på tvers av alle forretnings- og produksjonsnivåer.

Takket være videre teknologisk utvikling, som Fast Ethernet, svitsjteknologi og full dupleksoverføring, har industrielle Ethernet-protokoller blitt en av de viktigste overføringstypene innen automasjonsteknologi i dag. Sanntidsoverføringen oppnådd med Fast Ethernet blir stadig viktigere, spesielt på kontroll- og sensor/aktuatornivå. Protokoller som PROFINET, EtherNet/IP og EtherCAT når busssykluser på 100 mikrosekunder, noe som betyr at de oppfyller strenge sanntidskrav.

Konsekvent implementering av skybaserte applikasjoner krever en pålitelig, kontinuerlig og transparent flyt av data fra felt- og kontrollnivåer helt opp til skyen. Porteføljen fra Pepperl+Fuchs og Pepperl+Fuchs Comtrol tilbyr en omfattende løsning for overføring av seriell, RFID og IO-Link sensordata.
Industrielle Ethernet-svitsjer, serielle gatewayer og OPC UA-standard IO-Link-mastere fra Pepperl+Fuchs Comtrol bygger bro mellom det laveste sensor-/aktuatornivået og skysystemer på høyere nivå. Dette gjør det mulig å utnytte det fulle potensialet til fremtidsrettede IoT-applikasjoner. Den utvidede IO-Link-porteføljen gir deg enda mer støtte for å gjøre industriell nettverkskommunikasjon mer effektiv og fleksibel, og dermed fremme utviklingen av dine digitale forretningsprosesser.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.