SAP bærekraftig crop

Ledere over hele verdene gjør bærekraftighet til en strategisk prioritet

SAPs nye servicepakke hjelper virksomheter med å bli grønnere

SAP introduserer en ny servicepakke som hjelper bedrifter med å skape bærekraftig data som støtter en effektiv og ansvarlig drift. Det gjør det mulig for bedrifter å benytte et bærekraftig perspektiv i hele deres verdiskapningsprosess, noe som også fører til at man tenker nytt når det kommer til drift og beslutningstaking.

Den nye servicepakken støtter kunder med en strukturert tilgang for å oppnå en bærekraftig virksomhet. Den inneholder en oversikt over SAPs produkt- og serviceportefølje, og gir kundene muligheten til å tilpasse deres forretningsprosesser og behov når det kommer til innovasjon og implementeringsplaner. Pakken inneholder analyse- og rapporteringsverktøy som gir større innsikt til nøkkelindikatorer som blant annet ressursbruk, bærekraftig produktutvikling og medarbeidersikkerhet.

Bedrifter vil kunne benytte miljømessige hensyn i forretningsprosesser om ressursforbruk uten avfall. De vil også kunne implementere parallelt regnskap av økonomisk og bærekraftig gevinst, samtidig som de måler miljøpåvirkningen. Bedrifter har mulighet til å samarbeide med SAP-eksperter om Road Maps og implementering av miljørelevante funksjoner i deres spesifikke forretningssystem. Fordelene ved å bruke bærekraftighetsrapportering slik som disse servicene tilbyr er at det inkluderer at bedriften kan velge sine egne indikatorer, for eksempel generering av CO2, og med det bruke de opplysningene som et benchmark til å starte sin reise mot å bli grønnere.

«Verden endrer seg» sier Stefan Luckert, sjef for Services Sustainability Solutions, SAP. «Vi vil tilby holistiske løsninger som støtter bedrifter, uansett hvor de er, på deres reise mot en bærekraftig virksomhet».

Forbrukerne bytter til mer bærekraftige produkter og services. Medarbeidere fokuserer på ansvarlige virksomheter når de skal velge og starte sin karriere. Investorer vurderer og analyserer i økende grad miljømessige risikoer og sosiale data før de tar en investeringsbeslutning. Resultatet er at ledere over hele verdene gjør bærekraftighet til en strategisk prioritet. SAPs bærekraftighetsservicepakke gir bedrifter mulighet til å raskere og smartere kunne drive hensikts- og ressursmessig virksomhet.

Bærekraftighetsservicepakken er det neste trinnet i SAPs innsats for en grønnere og mer motstandsdyktig og sikker fremtid. Ved å digitalisere det bærekraftighetsrelaterte arbeidet som bedriftene utfører – og ved å hjelpe flere av dem med å gå bærekraftsveien, hjelper SAP med å realisere bærekraftsløftene som bedrifter i dag gir.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.