Photographer

Vil forsterker ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innen automatisering

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet. Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, - noe vi tror kundene våre vil verdsette.

«Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven med å få Rockwell Automation sine innovative løsninger ut på det norske markedet», sier Petter Kleven hos JFKnudtzen.

JFKnudtzen vil tilby gode løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i vår nettbutikk.

Produktsortimentet er enormt, og alle produktene blir i disse dager registret inn i våre systemer. Opplæring og omfattende kursing er i gang med meget dyktige folk hos Rockwell Automation i Norden. Ett av de første områdene JFKnudtzen vil ta tak i er Rockwell Automation sine løsninger innenfor maskinsikkerhet. På dette området er Rockwell Automation verdensledende og tilbyr svært gode løsninger.

Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterker vi ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innenfor området automatisering. Rockwell Automation sine produkter og løsninger er en god match for det behovet vi ser i det norske markedet. Løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene vi løpende vil lansere gjennom JFKnudtzen.

Som Partner for Rockwell Automation vil vi tilby:

  • Teknisk kompetanse gjennom god rådgivning og veiledning
  • Programmeringskompetanse
  • Rask tilgang på deler
  • Oversiktlig og god nettbutikk

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens ledende leverandører av løsninger innen industriell automatisering. Firmaet ser det som sin viktigeste oppgave å gjøre kundene mer produktive og verden mer bærekraftig gjennom høyere kompetanse, ledende teknologi og en global organisasjon. Rockwell Automation har 22 000 ansatte som hjelper kunder i over 80 land. Hovedkontoret ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.