FG-iot-key-process-crop

Lav-energi sender med en batterilevetid på flere år

Plattform for maskin- og prosessovervåking

IoTKey™ systemet er en omfattende plattform for maskin- og prosessovervåking og for forebyggende vedlikehold av utstyr. Systemet tilbyr sanntids overvåking av prosesser og informasjon som støtter påkrevet vedlikehold av produksjonsutstyr.

IoTKey™, som forhandles av FG- Tech AS, er fullt ut skalerbart og kan integreres med kundens systemer. Systemet består av trådløse LoRa transmittere, Gateway og et grafisk brukergrensesnitt via en sky-tjeneste.

Typiske bruksområde er produksjonsutstyr, kraftproduksjon, prosessindustri, næringsmiddelindustri, logistikk, bygg-tjenester og kommunalteknikk.

IoTKeyTM Transmitter WLT 310
WLT 310 er en trådløs Lora (Long Range Radio) sender utformet for forskjellige industrielle applikasjoner og kan sende data over svært lange avstander. Den smarte senderens programparametere kan konfigureres Over-the-Air (OTA) og den måler kontinuerlig prosessverdier. WLT 310 er en lav-energi sender med en batterilevetid på flere år, Lora teknologien har null driftskostnader, og ingen 3G / 4G-nettverk er nødvendig.

• Innganger: PT100, PT1000, thermoelement, fuktighetssensor, 0…10 VDC, 4…20mA.
• Driftsspenning: Li-On batteri 3,6 VDC eller 12/24 VDC
• LoRa har en rekkevidde på 15 km utendørs, signalet overføres også godt
innendørs og selv under bakken.
• Måleintervaller og alarmer konfigureres fritt «Over The Air» (OTA)
• Kan installeres i omgivelsestemperaturer fra –40...+80 °C

IoTKeyTM Portal
Dette skybaserte brukergrensesnittet overvåker prosessverdier og tillater eksterne data å kombineres med måledata. Servicepakker er tilgjengelig på ulike nivåer, slik at datakraft og kapasitet alltid vil være tilstrekkelig ihht. kundens behov. Siden brukergrensesnittet kan nås via en datamaskin eller en mobil enhet, er måledataene alltid tilgjengelig.

• Fritt konfigurerbare måleinstrumenter og trender
• Plassering av måledata i prosessdiagrammer
• Skalerbar plattform med tanke på prosessdiagrammer datamengder og behov
• Automatisk, up-to-date informasjonssikkerhet og sikkerhetskopier
• Bruker-hirarki med administrasjons rettigheter

IoTKeyTM Gateway
SKS Sensors har utviklet en Gateway med brukergrensesnitt tilpasset ulike terminal-enheter som medfører enkel konfigurering av sensornettverk. Gateway’en har sin egen lokale database som buffere måledata.
 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.