Phoenix LindaKobergAlbertsen crop

Har 10 års erfaring fra K/S Ilmenittsmelteverket og Tinfos Titan & Iron

Phoenix Contact økte staben under pandemien

Linda Koberg Albertsen ble ansatt som salgsansvarlig region øst i desember 2020 og har måtte tåle å være ny under nedstengningen i store deler av 2021. Allikevel har hun løst rollen godt og ser frem til å være kundenes hovedkontakt i videre. 

Linda kommer inn i Phoenix Contact med sterk yrkesfaglig bakgrunn. Hun har 10 års erfaring fra K/S Ilmenittsmelteverket og Tinfos Titan & Iron som prosessoperatør og Odda kommune som ambulerende ved Bygg og Eiendom samt teknisk etat plantegninger. Linda har også jobbet som salgsingeniør i 18 år hos National Instruments Norge med teknisk salg, bedriftsutvikling og som applikasjonsingeniør. 

Linda har også en sterkt teknisk utdannelse innen elektro og elektronikk via Haugesund Maritime Tekniske Videregående fagskole og Kongsberg Ingeniørhøgskole. 

Sales Manager Rune Hauge forteller om Lindas ansettelse: - Med Linda sin bakgrunn og utdannelse utfyller hun salgsteamet vårt på en god måte. Bredden i porteføljen og med fokuset som er på elektrifisering fremover er hun med på å bidra til at vi opprettholder vår sterke posisjon som en anerkjent komponent og løsningsleverandør.

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...