Pepeprl smart-ex crop

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

"Vi er stolte over prisen", uttaler Werner Gebert som er Vice President of R&D på ecom. "Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig for den mobile medarbeideren. Designet på våre produkter er optimalisert med hensyn på oppgaver i eksplosjonsfarlige områder og møter alle krevende standarder innen ergonomi."

Prisen utdeles årlig av Tysk designråd, som er den tyske hovedinstansen innen merkevarebygging og design. Tildelingsseremonien finner sted i Frankfurt den 7. Februar

mart-Ex® 02—Robust smarttelefon for Sone 1/21

“The Smart-Ex® 02 er en robust og brukervennlig smarttelefon med Android operativsystem. Den er egensikker og er bygget inn i en kompakt kapsling. Skjermen er stor og bruken er intuitiv" sier juryen i sin begrunnelse for prisen.

RSM-Ex 01—Egensikker høyttaler og mikrofon for Sone 1/21
RSM-Ex 01er designet for push-to-talk kommunikasjon i krevende industrielle omgivelser og i Ex-Sone 1/21. "RSM-Ex 01 høyttaler og mikrofon inneholder avansert teknologi som gjør den egnet til bruk i IoT-applikasjoner. Kapslingen er kompakt men inneholder store og lett ansvendelige knapper som lett kan opereres med hansker" sa juryen i sin begrunnelse.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.