NORD-NORDBLOC-helical-gear crop

Gir høyt utgående dreiemoment og maksimal kapasitet for radial og aksial belastn

Nye ettrinns NORDBLOC.1 tannhjulsgir

NORD DRIVESYSTEMS har utvidet utvalget av ettrinns NORDBLOC.1 tannhjulsgir med tre større størrelser. De nye drivenhetene gir høyt utgående dreiemoment og maksimal kapasitet for radial og aksial belastning.

Det nye ettrinns NORDBLOC.1-tannhjulsgiret fra NORD DRIVESYSTEMS gir høyt utgående dreiemoment og maksimal kapasitet for radial og aksial belastning

De ettrinns NORDBLOC.1-tannhjulsgirene supplerer NORD DRIVESYSTEMS’ sortiment med innovative drivenheter med høy ytelse og lang levetid. Drivspesialisten har nå utvidet den populære serien med tre større størrelser.

De tre nye produktene – SK 871.1, SK 971.1 og SK 1071.1 – har effekter fra 0,12 til 45 kW og dekker dreiemomentområdet opp til 1000 Nm. De optimaliserte lagrene betyr at drivenhetene enkelt tåler stor aksial og radial belastning. Disse robuste girenhetene i støpejern er derfor optimalt egnet til pumper og røreverk.

De innovative NORDBLOC.1-tannhjulsgirene imponerer med høy ytelse, kompakt design og optimal driftssikkerhet. De har ingen skjøter eller lokk. Dette øker produktets stabilitet, samtidig som det gir en glattere overflate der hverken væske eller faste stoffer kan samle seg. Det FEM-optimerte UNICASE-huset sikrer maksimal styrke og stivhet.

Den modulbaserte designen gir stor fleksibilitet med sine mange konfigurasjons- og monteringsalternativer. Alle variantene er tilgjengelige i flensmonterte (B5 eller B14) og fot-/flensmonterte versjoner. Muligheter til IEC- og NEMA-motormontering, samt et stort utvalg utstyrsvarianter for aksler, lagre og smøring, kan enkelt implementeres.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.