e h Beauty Shot-FWR30-CROP

Sensoren harv enda større fleksibilitet

Nye bruksområder for Micropilot FWR30

Den skytilkoblede radaren fra Endress+Hauser kan nå brukes som nivåmåler på faststoffer og i metalltanker. Siden markedslanseringen i 2020 har den skytilkoblede radarsensoren Micropilot FWR30 levert virkelig merverdi. Digitaliseringen av et målingspunkt har aldri vært enklere. Du kan hvor som helst og når som helst få tilgang til nivåinformasjon.

Nå har sensoren enda større fleksibilitet og potensial: Den kan brukes til nivåmåling i faststoffer samt i metalltanker.

Fordeler

  • Pålitelig og kostnadseffektiv nivåmåling med 80 GHz radarteknologi
  • Full åpenhet for oppbevaring og transport av væsker
  • Forenklet løsning fra innkjøp til drift
  • Tilgang til relevant informasjon fra hvor som helst og når som helst
  • Skalerbare applikasjoner fra smart overvåkning til lagerstyring
  • Batteridrevet sensor med mobilkommunikasjon
  • Sertifisert skytjeneste som oppfyller de høyeste krav til sikkerhet og personvern

Som verdens først trådløse 80 GHz IIoT-sensor forener Micropilot FWR30 avansert måleteknologi og brukervennlige digitale tjenester i ett prisgunstig apparat. De kontinuerlig registrerte måledataene er tilgjengelige når som helst og fra hvor som helst via apparatets skytilkobling. Dette fører til full åpenhet om lagrede og transporterte materialer. Takket være fleksibiliteten i de digitale tjenestene er integrering i et eksisterende system enkelt.

Forenkling fra start til slutt

Monteringen av den nye Micropilot kan utføres i noen enkle trinn. Det integrerte batteriet muliggjør drift uten ekstern strømforsyning, og dette er spesielt en fordel for vanskelig tilgjengelige eller mobile målepunkter. I tillegg til nivådata mottar brukere også informasjon om plasseringen av lagringstankene og -beholderne. Den første skybaserte radarsensoren tilbyr fakta hvor bare antakelser var mulig tidligere.

Optimaliseringspotensial for logistikkjeder

Ofte er logistikkleverandører eller materialleverandører forpliktet til ekspressleveranser. I andre tilfeller fører usikkerhet i planleggingsfasen til overflødige leveranser av materiale. Gjennom en enkel digitalisering av nivåmålepunkter og lokaliseringsssporing av tanker og beholdere er det mulig å optimalisere logistikk- og forsyningskjeder. Dessuten er nye forretningsmodeller mulig: Leveranser og ruteplaner kan administreres i samsvar med faktisk forbruk.

Nye bruksområder

Takket være kontinuerlig utvikling er det nå også mulig å måle nivået av faststoffer eksternt. I tillegg muliggjør en ny valgfri prosesstilkobling nivåmåling av medier i metalltanker. Eksempler på disse bruksområdene for Micropilot FWR30 er måling av byggematerialer i bygge- og anleggsnæringen, dyrefôr i landbruksindustrien eller lagring av trepelleter for oppvarmingssystemer.

Skalerbare programvareapplikasjoner

Avhengig av individuelle krav kan brukere velge fra en bred portefølje av tjenester – den digitale startpakken Netilion Value, nettapplikasjonen Netilion Inventory eller den omfattende lagerstyringsløsningen SupplyCare Hosting. Alle digitale applikasjoner kan brukes på forskjellige sluttenheter, f.eks. PC-er, nettbrett eller smarttelefoner, og oppfyller de strengeste krav til sikkerhet og personvern.

Endress+Hauser har alltid klart å levere tross pandemien. "Vi har veid opp for den fysiske avstanden til kundene gjennom digital og emosjonell nærhet," sier konsernsjef Matthias Altendorf. Han mener selskapet står godt rustet, selv om de neste månedene fortsatt vil være dominert av koronaviruskrisen: "Vår innovative styrke holder stand. Endress+Hauser vil lansere flere produktinnovasjoner i 2021 enn noensinne før."

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.