Phoenix inteligent ethernett crop

Har en integrert utskiftbar overspenningsbeskyttelse

Intelligente Ethernet-ekstendere

Ethernet-ekstenderne fra Phoenix Contact forlenger ikke bare enkle punkt-til-punkt-forbindelser via Plug-and-Play. Ved å bruke kun én Managed-enhet kan samtlige ekstenderstrekninger og deltakere helt enkelt fjernovervåkes via IP.

Ved uventede hendelser som svekkede forbindelser er denne informasjonen tilgjengelig via SNMP-Trap (Simple Network Management Protocol) og kan slik sendes som varsel til en eller flere nettverksenheter.

Utover dette har Managed Ethernet-ekstenderne en integrert utskiftbar overspenningsbeskyttelse. Den intelligente Plugtrab PT-IQ teknologien som benyttes i den sammenheng sørger ikke bare for beskyttelse. Overspenningsbeskyttelsens status kan til enhver tid fjernavleses og om nødvendig også sendes som SNMP-varsel. Enhetene informerer dermed selv hvilken overspenningsbeskyttelse som skal skiftes ut i løpet av kort tid, eller hvor utskiftning må foretas umiddelbart.

Gjennom den automatiske topologi- og datahastighetsgjenkjenningen kan ekstenderapplikasjoner utvides under drift til linje- og ringtopologier med opptil 50 ekstendere, enkelt, uten tilbakevirkninger og uten konfigurering. Spesialledninger er ikke nødvendig i denne sammenheng. I forbindelse med Ethernet-nettorganisering kan vilkårlige totråderskabler benyttes. Det åpner for overføringsrekkevidder ut over tilsvarende standard til opptil 20 km pr. ekstendersegment.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 16 500 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med mer enn 55 datterselskaper som ivaretar globalt salg og support. I 2017 var omsetningen på 2,2 milliarder €.

 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.