MDV 0218 kol 2 crop

Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter

AMYTT har fått et søstertidsskrift

JES Consult Gruppen lanserte i juni i år tidsskriftet Min Drift og Vedlikehold. Ande utgave er nå distribuert. Tidsskriftet henvender seg til teknisk vedlikehold og driftspersonell i industrien. Det skal ikke behandle temaer relatert til elektro og automatisering, men behandler stoff etter samme redaksjonelle filosofi.

AMNYTT og Min Drift og Vedlikehold har to helt klart forskjellige faglig og målgruppemessig målsettinger. Til sammen vil de dekke et bredt felt av industrielle faglige interessefelter. Og for noen kan det være aktuelt å ha begge tidsskriftene som sentrale fagtidsskrifter.

Har du kolleger som kan ha interesse av å mota det nye tidsskriftet, setter vi pris på om du videresender denne linken; https://joom.ag/nVLa , slik at de får muligheten til å vurdere om innholdet er aktuell for dem.

På forhånd takk for hjelpen.

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
KUKA lettvekt crop

KUKA LBR – en lettvektsrobot med flere medisinske anvendelser

Prisen hedrer selskaper og innovatører for særskilt god innsats.

I 2017 ble KUKAs lettvektsrobot LBR iiwa Med for medisintekniske produkter sertifisert i henhold til det anerkjente CB-systemet (IECEE CB Scheme). På forskningsnivå finnes roboten allerede i en rekke kirurgiske og diagnostiske anvendelser som kommer til å forandre og forbedre behandlingen innen ulike områder som kreftdiagnostikk, kirurgi og ortopedi. 

les mer...
Industrial picking robot in production line manufacturer factory

Store endringer i standard for maskinsikkerhet

Direktivene innebærer en innskjerping av kravene i IEC standarden

For at produsentene av elektriske maskiner skal få tilgang til EUs indre marked kreves det samsvar med maskindirektivet og andre relevante direktiv. Maskinsikkerhetsnormen gir en metode som sikrer dette og er godkjent av EU kommisjonen. Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) utgir nå en revidert utgave av normen som erstatter 2006 utgaven.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eaton lanserer universelle billadestasjoner

Siden 2013 har antall offentlige ladepunkter doblet seg i Norge

Strømstyringsselskapet Eaton lanserer fire serier ladestasjoner for elektriske kjøretøy. De nye ladestasjonene har navnet xChargeIn, og er tilgjengelig nå. xChargeIn finnes i ulike prisklasser, men felles for ladestasjonene er den universelle utformingen: Alle ladestasjonene kan brukes uavhengig av type elbil.

les mer...