Beijer BoX2 products_PR_High crop

Overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analys

Beijer Electronics lanserer BoX2 serie. Enklere tilkoblinger. Smartere funksjoner

Dine data er nøkkelen til effektivitet. Riktig informasjon til rette tid gir redusert nedetid, færre feilsituasjoner, reduksjon av energiforbruk etc. Bruk dine data til å optimalisere din drift og effektivisere ditt vedlikehold.

BoX2 er en serie protokollkonvertere og IoT Gateways som kombinerer smart tilkobling og informasjonshåndtering. Box2 gjør det enkelt å bygge broer mellom industriell automasjon og IT. Box2 gjør innsamlet data lett tilgjengelig i et strukturert skybasert miljø.

BoX2 muliggjør datautveksling, og overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analyse. BoX2 lar deg lage mobile løsninger og samtidig ha lokal kontroll. Den er konfigurert med ferdige smarte funksjoner for å håndtere ulike scenarioer.

  • Deling av data mellom PLS systemer av ulike fabrikater.
  • Lage IoT løsninger for å lagre og aksessere data i skyen.
  • Presentere data på mobile enheter via HTML5 bilder og dashboards.
  • Integrert lokal CODESYS control.
  • Lage smarte funksjoner som lokal databaselagring, alarm servers, resepter, C# scripting, etc.

 
Effektiv konfigurering og smarte funksjoner

BoX2 konfigureres ved hjelp av WARP Engineering Studio der du kobler sammen maskiner og IT systems i skyen. Dette gjøres ved hjelp av noen få klikk, enkelt og brukervennlig. Lokale funksjoner som lokal databaselagring, alarmservere, datautveksling, rapportering, c# scripting, konfigureres ved hjelp av iX software.

Styrker dine automasjonsløsninger

BoX2 tilbyr ekte industriell styrke. BoX2 er tilgjengelig i basis-, pro og ekstremversjoner og kan brukes i tøffe omgivelser, inkludert elektrisk støy, store temperaturer og vibrasjoner. Box2 har en lang rekke protokoller og kommuniserer med de aller fleste type kontrollere

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.