Beijer BoX2 products_PR_High crop

Overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analys

Beijer Electronics lanserer BoX2 serie. Enklere tilkoblinger. Smartere funksjoner

Dine data er nøkkelen til effektivitet. Riktig informasjon til rette tid gir redusert nedetid, færre feilsituasjoner, reduksjon av energiforbruk etc. Bruk dine data til å optimalisere din drift og effektivisere ditt vedlikehold.

BoX2 er en serie protokollkonvertere og IoT Gateways som kombinerer smart tilkobling og informasjonshåndtering. Box2 gjør det enkelt å bygge broer mellom industriell automasjon og IT. Box2 gjør innsamlet data lett tilgjengelig i et strukturert skybasert miljø.

BoX2 muliggjør datautveksling, og overfører data sikkert til skyen for ekstern tilgang og analyse. BoX2 lar deg lage mobile løsninger og samtidig ha lokal kontroll. Den er konfigurert med ferdige smarte funksjoner for å håndtere ulike scenarioer.

  • Deling av data mellom PLS systemer av ulike fabrikater.
  • Lage IoT løsninger for å lagre og aksessere data i skyen.
  • Presentere data på mobile enheter via HTML5 bilder og dashboards.
  • Integrert lokal CODESYS control.
  • Lage smarte funksjoner som lokal databaselagring, alarm servers, resepter, C# scripting, etc.

 
Effektiv konfigurering og smarte funksjoner

BoX2 konfigureres ved hjelp av WARP Engineering Studio der du kobler sammen maskiner og IT systems i skyen. Dette gjøres ved hjelp av noen få klikk, enkelt og brukervennlig. Lokale funksjoner som lokal databaselagring, alarmservere, datautveksling, rapportering, c# scripting, konfigureres ved hjelp av iX software.

Styrker dine automasjonsløsninger

BoX2 tilbyr ekte industriell styrke. BoX2 er tilgjengelig i basis-, pro og ekstremversjoner og kan brukes i tøffe omgivelser, inkludert elektrisk støy, store temperaturer og vibrasjoner. Box2 har en lang rekke protokoller og kommuniserer med de aller fleste type kontrollere

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
KUKA lettvekt crop

KUKA LBR – en lettvektsrobot med flere medisinske anvendelser

Prisen hedrer selskaper og innovatører for særskilt god innsats.

I 2017 ble KUKAs lettvektsrobot LBR iiwa Med for medisintekniske produkter sertifisert i henhold til det anerkjente CB-systemet (IECEE CB Scheme). På forskningsnivå finnes roboten allerede i en rekke kirurgiske og diagnostiske anvendelser som kommer til å forandre og forbedre behandlingen innen ulike områder som kreftdiagnostikk, kirurgi og ortopedi. 

les mer...
Industrial picking robot in production line manufacturer factory

Store endringer i standard for maskinsikkerhet

Direktivene innebærer en innskjerping av kravene i IEC standarden

For at produsentene av elektriske maskiner skal få tilgang til EUs indre marked kreves det samsvar med maskindirektivet og andre relevante direktiv. Maskinsikkerhetsnormen gir en metode som sikrer dette og er godkjent av EU kommisjonen. Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) utgir nå en revidert utgave av normen som erstatter 2006 utgaven.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eaton lanserer universelle billadestasjoner

Siden 2013 har antall offentlige ladepunkter doblet seg i Norge

Strømstyringsselskapet Eaton lanserer fire serier ladestasjoner for elektriske kjøretøy. De nye ladestasjonene har navnet xChargeIn, og er tilgjengelig nå. xChargeIn finnes i ulike prisklasser, men felles for ladestasjonene er den universelle utformingen: Alle ladestasjonene kan brukes uavhengig av type elbil.

les mer...