IKM Trainor Samarbeid crop

IKM Instrutek og Trainor inngår strategisk samarbeid

Som en av Norges mest komplette leverandører innen test- og måleinstrumenter vil vi med Trainor på laget ytterligere forsterke vår posisjon som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse.

Trainor har levert kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter gjennom de siste 30 årene og er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus.

Økende behov for opplæring innen elsikkerhet
Vår felles plattform hvor veiledning og kompetanse trygger liv og verdier utgjør et solid fundament for et strategisk samarbeid da et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. I praksis innebærer dette at Trainor fortsatt vil organisere og avholde ulike kurs og IKM Instrutek vil bidra med å markedsføre disse til våre felles kunder. Samtidig vil IKM Instrutek som tidligere avholde bedriftsinterne kurs, produktopplæring og ulike kurs i samarbeid med våre leverandører.

Energibransjens fagsamling 5-6 sept.
Som et startskudd for vår felles satsning er vi allerede i gang med å markedsføre Energibransjens fagsamling 5-6 sept. 2018 som er møteplassen for deg som er opptatt av sikkerhet i energibransjen. I år møter du blant andre DSB, Energi Norge, Skagerak Energi, Norgesnett, Saft, og IKM Instrutek når Trainor inviterer energibransjen til fagsamling i Tønsberg.

Kompetanse og praktisk erfaring
Vi legger begge vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov og vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass. For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring. IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i 30 år, og vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede våre felles kunder til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.