Emerson IIoT crop

Peter Zornio; Vårt må er å hjelpe kunder iå starte opp i det små og pragmatiske

Emerson vinnere av McRock IIoT Awards 2018

McRock Capital er et ledende risikokapitalfond som fokusert utelukkende på Industrial Internet of Things (IIoT). Under sitt syvende årlige McRock IIoT-symposium i Montreal i forrige uke annonserte de 2018-vinnere av den årlige McRock IIoT-prisen, som gikk til Emerson Automation Solutions

2018 McRock IIoT Awards anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner i de tre kategoriene:

  • IIoTs bedriftsleder av året,
  • IIoT Entrepreneur of the Year og
  • IIoT Diversity Leader of the Year.

 

2018-vinnerne ble valgt av en jury som består av bransjeledende personer


McRock IIoT Corporate Lead of the Year
Denne prisen er presentert for et selskap som driver IIoT-adopsjon ved å demonstrere en unik og vellykket IIoT-løsning internt eller med en kunde. Emerson blir tildelt McRock IIoT Corporate Leader of the Year 2018.
 
Emerson er Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions
 
Emerson har en lang historie med å fremme hva som vil bli IIoT teknologi. Tilbake i 1997 lanserte Emerson den opprinnelige PlantWeb ™ -feltbaserte kontrollarkitekturen, hvor de skape en løsning for kontroll- og informasjontilgang over et helt anlegg. I mer enn ti år har Emerson utviklet standardbaserte trådløse enheter og sensorer til industrielle løsninger. Det er bygget en bred produktportefølje og den installerte base er stor.

Med lanseringen av Plantwebs digitale økosystem i 2016 under ledelse av Mike Train, konsernsjef i Emerson Automation Solutions og Peter Zornio, Chief Technology Officer, har Emerson Automation Solutions utvidet selskapet plattform som bringer en omfattende IIoT-portefølje av produkter til sine kunder. Porteføljen omfatter alt fra instrumentering til kontrollutstyr løsninger for analyse og tjenester. Emerson mener at den neste epoken med verdiskaping vil bli aktivert ved digital transformasjon, og fortsetter sitt IIoT-lederskap ved å utvikle og implementere teknologier og tjenester som knytter sammen organisasjonens sensorer, verdier, hele fabrikker, mennesker og prosesser. Emerson's IIoT-kapasitet bidrar til å gjøre industriell drift mer produktiv og sikrere for tusenvis av fabrikker over hele verden.
 
«Det store potensialet for Industrial IoT-teknologier er både spennende og skremmende. Det er ingen overraskelse at mange bedrifter sliter med å realisere resultatene som blir lovet av IIoT-leverandører», sier Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions. «Vårt fokus er å hjelpe kundene å starte opp i det små og pragmatiske i retning av å oppnå Top Quartile-ytelse, ved bruk av Industrial IoT-teknologier, dataanalyse og innsikt og vår ekspertrådgivning.»
 

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
KUKA lettvekt crop

KUKA LBR – en lettvektsrobot med flere medisinske anvendelser

Prisen hedrer selskaper og innovatører for særskilt god innsats.

I 2017 ble KUKAs lettvektsrobot LBR iiwa Med for medisintekniske produkter sertifisert i henhold til det anerkjente CB-systemet (IECEE CB Scheme). På forskningsnivå finnes roboten allerede i en rekke kirurgiske og diagnostiske anvendelser som kommer til å forandre og forbedre behandlingen innen ulike områder som kreftdiagnostikk, kirurgi og ortopedi. 

les mer...
Industrial picking robot in production line manufacturer factory

Store endringer i standard for maskinsikkerhet

Direktivene innebærer en innskjerping av kravene i IEC standarden

For at produsentene av elektriske maskiner skal få tilgang til EUs indre marked kreves det samsvar med maskindirektivet og andre relevante direktiv. Maskinsikkerhetsnormen gir en metode som sikrer dette og er godkjent av EU kommisjonen. Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) utgir nå en revidert utgave av normen som erstatter 2006 utgaven.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eaton lanserer universelle billadestasjoner

Siden 2013 har antall offentlige ladepunkter doblet seg i Norge

Strømstyringsselskapet Eaton lanserer fire serier ladestasjoner for elektriske kjøretøy. De nye ladestasjonene har navnet xChargeIn, og er tilgjengelig nå. xChargeIn finnes i ulike prisklasser, men felles for ladestasjonene er den universelle utformingen: Alle ladestasjonene kan brukes uavhengig av type elbil.

les mer...