Håland rammeavtale crop

Avtalen inneholder leveranser av utstyr som sikrer liv og helse

Håland Instrumentering AS er tildelt sin største kontrakt noen gang fra Equinor

Rammeavtale har et stort omfang og dekker områdene brann & gass felt utstyr, i tillegg til reservedeler til ventiler og instrumentering. Dersom opsjoner benyttes har den en varighet frem til 2028

Denne tildeling synliggjør Equinor`s tilfredshet med Håland Instrumentering AS som leverandør gjennom mange år, samt våre medarbeideres felles innsats. Det er ikke til å legge skjul på at vi har merket nedskjæringene i markedet siden 2015, og en slik langsiktig rammeavtale gjør at vi nå ser mye mer positivt på fremtiden. Avtalen inneholder leveranser av utstyr som sikrer liv og helse på ulike installasjoner til Equinor på norsk sektor. Dersom avtalen er formålstjenlig å benytte utenfor Equinor sitt engasjement i Norge, legges det ingen begrensning på at den også kan utnyttes internasjonalt.

En slik avtale gir en forutsigbarhet for oss, men også for Equinor. Vi som leverandør påtar oss et ansvar for å gi gode tekniske løsninger som er kommersielt bærekraftige for begge parter. Avtalens intensjon er å fortsette det gode samarbeidet og sammen jobbe for å styrke sikkerheten samt øke effektiviteten.

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
KUKA lettvekt crop

KUKA LBR – en lettvektsrobot med flere medisinske anvendelser

Prisen hedrer selskaper og innovatører for særskilt god innsats.

I 2017 ble KUKAs lettvektsrobot LBR iiwa Med for medisintekniske produkter sertifisert i henhold til det anerkjente CB-systemet (IECEE CB Scheme). På forskningsnivå finnes roboten allerede i en rekke kirurgiske og diagnostiske anvendelser som kommer til å forandre og forbedre behandlingen innen ulike områder som kreftdiagnostikk, kirurgi og ortopedi. 

les mer...
Industrial picking robot in production line manufacturer factory

Store endringer i standard for maskinsikkerhet

Direktivene innebærer en innskjerping av kravene i IEC standarden

For at produsentene av elektriske maskiner skal få tilgang til EUs indre marked kreves det samsvar med maskindirektivet og andre relevante direktiv. Maskinsikkerhetsnormen gir en metode som sikrer dette og er godkjent av EU kommisjonen. Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) utgir nå en revidert utgave av normen som erstatter 2006 utgaven.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eaton lanserer universelle billadestasjoner

Siden 2013 har antall offentlige ladepunkter doblet seg i Norge

Strømstyringsselskapet Eaton lanserer fire serier ladestasjoner for elektriske kjøretøy. De nye ladestasjonene har navnet xChargeIn, og er tilgjengelig nå. xChargeIn finnes i ulike prisklasser, men felles for ladestasjonene er den universelle utformingen: Alle ladestasjonene kan brukes uavhengig av type elbil.

les mer...