CAMO ny leder crop

Det norske hjemmemarkedet blir sentralt i satsningen

Ny daglig leder skal skape millionvekst i CAMO Software

Raman Bhatnagar er ansatt som ny daglig leder i CAMO Software, som leverer avansert analyseverktøy for prosess og kvalitetsforbedring til noen av verdens største selskap. Han skal stå i spissen for selskapets nye vekststrategi innen Industri 4.0.

Det norske hjemmemarkedet blir sentralt i satsningen. CAMO Software AS har i dag ansatt Raman Bhatnagar som ny daglig leder. Han kommer med stor internasjonal erfaring fra ledende stillinger både i norske og internasjonale selskap.

- Industri 4.0-revolusjonen driver en eksplosiv vekst i behovet for analyse av store mengder data og beslutningsstøtte med kunstig intelligens og jeg skal sikre at CAMO får sin andel av denne veksten, sier Raman Bhatnagar. Han peker på den eksisterende kundebasen og sterke bransjekunnskapen, som hjelper bedrifter over hele verden med å optimalisere industriell drift og skape verdi.

- CAMO har levert analyseverktøy i mer enn 30 år til globale selskaper som Bosch, Boeing, NASA, Roche, Nestlé og Statoil. Med mange av verdens største selskap på kundelisten, ligger CAMO svært godt an i konkurransen om kundene. Vi har gjennomprøvd teknologi og ekspertisen som kreves for å hente ut neste nivå av kostnadseffektivitet og økt produktivitet hos norske bedrifter, sier Raman.

- Utbredelsen av analyse og den ekspansive bruken av data innen industri, produksjon og verdikjeder gir CAMO en unik posisjon for vekst. Vi er glade for at noen med Raman Bhatnagars bakgrunn vil ta en ledende rolle i å sikre selskapets vekst i den digitale transformasjonen av tradisjonell industri, sier Erik Langaker, styreleder i CAMO.

Før Raman Bhatnagar kom til CAMO, var han ansvarlig for fusjonen av Intrum Justitia/Lindorff Group, Europas førende kredittforvaltningsselskap. Raman var tidligere daglig leder av analyseselskapet Cxense, og gjennomførte en vellykket introduksjon på Oslo Børs. Raman har også startet Hjemmelegene, en suksesfull gründerbedrift som utfordrer norsk helsetjeneste.

- Evnen til å nyttiggjøre seg av data blir største driveren i Industri 4.0-revolusjonen, og dette gir helt nye muligheter for vekst, også i det norske markedet hvor digitaliseringen pågår for fullt, sier Raman Bhatnagar, og tilføyer: - Integrerte løsninger med Internet of Things (IoT), analyse og skybaserte tjenester vil være ekstremt verdifullt i årene fremover, og bidra til å realisere forretningsverdiene for våre kunder. Raman er utdannet Sivil Ingeniør i Datateknikk fra NTH (NTNU) og har sterk interesse for bruk av teknologi.

Raman Bhatnagar erstatter Shirley Henshall som daglig leder. - Shirley har levert fantastiske resultater de siste årene, og fortsetter med strategisk forretningsutvikling og partnere, avslutter styreleder Erik Langaker.

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
Rune Olav Strandas

Nyansatt salgsingeniør i KROHNE Instrumentation

Skal arbeide med teknisk salg av instrumentering

Ivan Rosenborg er 42 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra KROHNE. Ivan kommer fra Aanderaa Data Instruments AS, avd. Xylem Analytics Norge, hvor han har jobbet som segmentansvarlig for VA.

les mer...
KREATIVT LYS FOTOSTUDIO

Phoenix Contact har ansatt IoT applikasjonsingeniør

Vil være med på å endre måten mange bedrifter jobber på

Jonas Schultz Pedersen startet hos Phoenix Contact AS 1. juli i år. Han starter i stillingen som applikasjonsingeniør med fokus på Industrial IoT og Open Source programmering.

les mer...
Axflow ny avd crop

AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventiler

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler er Lasse Torvund ansatt

Ventilsatsingen i AxFlow har stått på dagsorden lenge allerede. Fra 1. september er det nå på plass en ny avdeling som skal ha ansvaret for distribusjonsavtalene som er inngått med finske Metso og tyske VAG. 

les mer...