Mettler masse crop

Håndterer også måleusikkerhet

Massekomparatorer fra METTLER TOLEDO gir effektiv, feilfri og sporbar kalibrering

I dagens arbeidsliv er det en nesten universell oppgave å øke kvaliteten og samtidig redusere tidsforbruket. Vektkalibrering er ikke noe unntak da det stadig blir vanskeligere for kunder i svært regulerte bransjer å vente på kalibrerte vekter.

XPR massekomparatorer hjelper laboratorier og industrikunder med å oppnå intuitiv, effektiv og sikker vektkalibrering samtidig som produksjonen økes. Komparatorenes repeterbarhet og evne til å understøtte lav minstevektverdier gjør dem til et foretrukket valg, ikke bare for vektkalibrering, men også for nøyaktig måling av svært små produkter med en høy emballasjevekt.

XPRs følsomme, problemfrie massebestemmelse sikres av en rekke METTLER TOLEDO-funksjoner som øker både nøyaktigheten og prosesseringstiden:

LevelMatic sørger for optimal pålitelighet ved å redusere effekten av hjørnebelastningen til et absolutt minimum.

Kalibreringsprogramvaren MC Link tilbyr fleksibel konfigurering av kalibreringsprosessen, brukerveiledning på skjerm, automatiske start-beregninger og omfattende databehandling for enklere og raskere prosesser.

MC Link håndterer også måleusikkerhet. All prosessinformasjon og alle kalibreringsdata lagres sikkert i en sentral database for å oppfylle kravene for høyeste prosess sikkerhet. Kalibreringssertifikater skrives enkelt ut med et tastetrykk.

Innføringen av StatusLightTM betyr at operatørene aldri foretar veiinger når komparatoren ikke er rett kalibrert eller ikke er i vater. En innebygd indikator lyser grønt når det er sikkert å foreta kalibrering, gult når noe krever oppmerksomhet og rødt når en bestemt test er utdatert. Brukeren kan være trygg på at alle resultatene som oppnås, oppfyller forhåndsdefinerte prosesskrav og relevante forskrifter.

Samlet bidrar disse finessene til strømlinjeforming av din daglige oppgaveliste og sikrer den nøyaktigheten som kreves i din bransje og av dine kunder. Dette hjelper deg med å forbedre målekvaliteten samtidig som produksjonen økes.

Lær mer om hvordan XPR massekomparatorer kan bidra til betydelig forbedringer i veie- og kalibreringsoperasjoner og få mer detaljert informasjon om programvaren MC Link.

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
KUKA lettvekt crop

KUKA LBR – en lettvektsrobot med flere medisinske anvendelser

Prisen hedrer selskaper og innovatører for særskilt god innsats.

I 2017 ble KUKAs lettvektsrobot LBR iiwa Med for medisintekniske produkter sertifisert i henhold til det anerkjente CB-systemet (IECEE CB Scheme). På forskningsnivå finnes roboten allerede i en rekke kirurgiske og diagnostiske anvendelser som kommer til å forandre og forbedre behandlingen innen ulike områder som kreftdiagnostikk, kirurgi og ortopedi. 

les mer...
Industrial picking robot in production line manufacturer factory

Store endringer i standard for maskinsikkerhet

Direktivene innebærer en innskjerping av kravene i IEC standarden

For at produsentene av elektriske maskiner skal få tilgang til EUs indre marked kreves det samsvar med maskindirektivet og andre relevante direktiv. Maskinsikkerhetsnormen gir en metode som sikrer dette og er godkjent av EU kommisjonen. Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) utgir nå en revidert utgave av normen som erstatter 2006 utgaven.

les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eaton lanserer universelle billadestasjoner

Siden 2013 har antall offentlige ladepunkter doblet seg i Norge

Strømstyringsselskapet Eaton lanserer fire serier ladestasjoner for elektriske kjøretøy. De nye ladestasjonene har navnet xChargeIn, og er tilgjengelig nå. xChargeIn finnes i ulike prisklasser, men felles for ladestasjonene er den universelle utformingen: Alle ladestasjonene kan brukes uavhengig av type elbil.

les mer...