Honeywell-SmartLIne-trykk crop

Ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019

IKM Instrutek har blitt Platinum Channel Partner for Honeywell Process Solutions

I slutten av 2014 ble IKM Instrutek AS den norske distributøren for Honeywell Process Solution feltinstrumenter. Siden den gang har IKM Instrutek gått fra være Silver Channel Partner, via Gold og nå til det høyeste nivået Platinum. Dette er et eksklusivt anerkjennelsesnivå for bare 10% av Honeywell Process Solutions Global Distributors, forteller produktansvarlig John-Kåre Thilesen hos IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019, noe som er en anerkjennelse av det arbeidet de gjør for å markedsføre og selge Honeywell Field Instruments i Norge. IKM Instrutek AS er kjent som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

I salg og markedsføring av Honeywell har IKM Instrutek hatt fokus på utstyrsprodusenter som utvikler og leverer miljø- og klimarettede produkter. Nye globale krav til skipsfarten på eksosutslipp og ballastvann, i tillegg til grønn energi som vindkraft, biogass/drivstoff og hydrogen har gitt oss suksess i vår satsning på Honeywell feltinstrumenter bekrefter John-Kåre.

IKM Instrutek AS sin produktportefølje fra Honeywell Process Solutions består av et bredt utvalg instrumenter innen:

  • Trykk (gauge-, absolutt-, og differansetrykk)
  • Temperatur
  • Nivå (differansetrykk, Non-Contact & Guided Wave Radar)
  • Flow (coriolis, elektromagnetisk, vortex, ultralyd, og multivariabel differansetrykk)
  • Honeywell OneWireless & SmartLine trådløse transmittere og infrastruktur
  • Analyse (pH, oppløst oksygen, konduktivitet, redoks potensial, termisk konduktivitet)

For eksempel Honeywell SmartLine serie kan leveres med HART-, Foundation Fieldbus-, DE- og Modbuskommunikasjon, globale Ex-sertifiseringer, marinegodkjenninger og SIL-sertifisering, i tillegg til inntil 15 års garantitid.
Instrumentene er tilgjengelige i OEM-pakker eller ‘klar-til- installasjon’-sammenstillinger komplett med manifolder, flenser, diafragma seals eller termolommer.
I tillegg får man i kombinasjon med Honeywell sine kontrollsystemer ytterligere fordeler som f.eks. avansert diagnostikk og ‘Autocommissioning’ som reduserer commissioningtiden til kun få minutter per instrument.

Avslutningsvis informeres det om Honeywells trådløse ISA100-instrumenter som leveres i et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Honeywell er også eneste produsent som leverer infrastruktur som støtter Industriell WLAN, protokollene ISA100 og WirelessHART i samme løsning. De er også velegnet til utvidelser og modifikasjoner uten behov for omfattende kabling, noe som sammen med klasseledende rekkevidde og batterilevetid muliggjør innhenting av måledata fra fjerntliggende og eksplosjonsfarlige steder, avslutter John-Kåre.

Se www.ikmwebshop.no for utvalgte produkter fra Honeywell.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.