Fremtidens aut crop

Slike løsninger vil skape en dynamisk fabrikk

Fremtiden for automatisering

Nøkkelord for visjonen av fremtidige produksjon og næringsliv har aldri vært mer dynamisk enn i dag. Helt siden Platform Industrie 4.0 ble lansert på Hannover Messe i 2012, har vi sett en økning i interesse og innkallinger for å forstyrre produksjonsvirksomhetsmodeller som aldri før.

Til tross for innledende skepsis har industrien kommet videre, og oppmerksomheten i leverandørverdenen mer rettet fra utvikling av nye produkter til utvikling av nye forretningsideer, som er basert på digitalisering.


Paradigmet til Industrie 4.0 (eller lignende initiativ) er basert på fordelene som produksjonen kan oppnå ved behandling av produksjonsdata i sanntid. Med hjelp av fullverdige industrielle nettverk kan data fra fabrikkene virksomhet, lagres og analyseres. Deretter kan bearbeidet data, det vil si verdifull informasjon, overføres til systemer som utnytter denne informasjonen. Slike løsninger vil skape en dynamisk fabrikk som kan optimalisere i sanntid og ta effektivt del i den utvidede verdikjeden. Denne forestående forandringen vil innebære en gradvis utvikling - en som begynner på fabrikkgulvet i industriell automatisering.

Les hele White Paperet fra Frost & Sullivan

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.