Beijer Electronics - acirroplus crop

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere

Få informasjon fra skyen ved hjelp av acirro+

Beijer Electronics lanserer nå sin skyløsning, acirro+. IIoT-plattformen gjør det enkelt å flytte data til skyen, for dermed å få tilgang til informasjon for å effektivisere driften.

 

Skyløsningen til Beijer Electronics retter seg mot produsenter, maskinbyggere eller andre leverandører av teknisk utstyr, som alle arbeider med elektronisk data. Acirro+ gjør det enkelt å få tilgang til informasjon.

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere enn nå, og avstanden mellom OT og IT blir stadig mindre. Beijer Electronics' X2 HMI og BoX2-enheter leveres nå IIoT klare som standard og dermed fullt ut forberedt for å flytte maskindata til skyen.

En sikker skyforbindelse er enkelt å sette opp i acirro+ -plattformen. Løsningen er enkel å implementere uten å måtte bygge om en eksisterende installasjon eller omprogrammere en eksisterende applikasjon. Man velger enkelt hvilke data man vil ha opp i skyen.

Data i skyen gjør det mulig å analysere og forstå hendelser ved å bruke historiske data. Ved å diagnostisere avvik raskere kan man redusere nedetider og problemer. Det er viktig å forstå utviklingsmønstre, gjennomsnittlige variasjoner og endringer. Historiske data er et godt grunnlag for å forutsi fremtidige hendelser og handle proaktivt

Med data trygt lagret i skyen, kan kundene lage visuelle dashboards som kombinerer ulike datakilder, til en visning som gjerne kan inkludere ulike typer grafiske diagrammer. Nøkkelinformasjon fra maskiner kan sees i nær sanntid ved å bruke runtime-dashbordet.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.