Beijer Electronics - acirroplus crop

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere

Få informasjon fra skyen ved hjelp av acirro+

Beijer Electronics lanserer nå sin skyløsning, acirro+. IIoT-plattformen gjør det enkelt å flytte data til skyen, for dermed å få tilgang til informasjon for å effektivisere driften.

 

Skyløsningen til Beijer Electronics retter seg mot produsenter, maskinbyggere eller andre leverandører av teknisk utstyr, som alle arbeider med elektronisk data. Acirro+ gjør det enkelt å få tilgang til informasjon.

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere enn nå, og avstanden mellom OT og IT blir stadig mindre. Beijer Electronics' X2 HMI og BoX2-enheter leveres nå IIoT klare som standard og dermed fullt ut forberedt for å flytte maskindata til skyen.

En sikker skyforbindelse er enkelt å sette opp i acirro+ -plattformen. Løsningen er enkel å implementere uten å måtte bygge om en eksisterende installasjon eller omprogrammere en eksisterende applikasjon. Man velger enkelt hvilke data man vil ha opp i skyen.

Data i skyen gjør det mulig å analysere og forstå hendelser ved å bruke historiske data. Ved å diagnostisere avvik raskere kan man redusere nedetider og problemer. Det er viktig å forstå utviklingsmønstre, gjennomsnittlige variasjoner og endringer. Historiske data er et godt grunnlag for å forutsi fremtidige hendelser og handle proaktivt

Med data trygt lagret i skyen, kan kundene lage visuelle dashboards som kombinerer ulike datakilder, til en visning som gjerne kan inkludere ulike typer grafiske diagrammer. Nøkkelinformasjon fra maskiner kan sees i nær sanntid ved å bruke runtime-dashbordet.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.