Pepperl serie7500 crop

Har et universelt design og er UL-godkjent

Ett og samme overtrykksystem for mange applikasjoner

Purgesystemet Bebco EPS® 7500-serien fra Pepperl+Fuchs er et komplett Ex-p overtrykksystem i en ekstremt kompakt kapsling. Systemet består av en kontrollenhet, en kapslingsventil og en manuell eller automatisk manifold. Systemet spyler en standard kapsling for å fjerne farlig gass eller støv og opprettholder et overtrykk i kapslingen.

Systemet har 4 konfigurerbare trykkgrenser i fem valgbare programmer, noe som sikrer enkel og rask implementering - uten at det kreves teknisk ekspertise.

Enkel i bruk og med globale godkjenninger

Den store touchskjermen med flere funksjoner gjør det enkelt å sette opp systemet og det gir brukerne tilgang til viktige parametere. I tillegg til skjermen forenkler status-lysdioder betjeningen med synlighet fra en avstand på opptil 20 meter. Derfor får brukerne oversikt over systemets status uten å måtte gå helt bort til kabinettet. Et utvidet temperaturområde kombinert med et robust, korrosjonsbestandig hus gir brukerne enda mer fleksibilitet. System 7500s har et universelt design og er UL-godkjent. Systemet har globale godkjenninger for ATEX og IECEx, noe som gjør det enkelt å installere og betjene over hele verden.

Bebco EPS ® Serie 7500 høydepunkt:

  • Designet for beskyttelse i Klasse I eller II/Div. 2 og Sone 2/22
  • Fungerer sammen med standard kapslinger
  • Overvåker kontinuerlig kapslingens tilstand og justerer automatisk
  • Stor touchskjerm med lett synlige LED’s gir god oversikt og enkel betjening
  • Konfigurerbare alarmpunkter gir pålitelig beskyttelse
  • Ekstremt kompakt hus
  • Leveres fra lager til en meget konkurransedyktig pris
  • Multispenning AC/DC Power supply gjør at du slipper å tenke på forsyningsspenningen.

 

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.