NORD-IE5plus-motor crop

Produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres

Energibesparende synkronmotorer setter nye standarder

Energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig: Den nye IE5+-synkronmotoren fra NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder. Den nye motoren er nå også tilgjengelig i ventilerte eller glatte versjoner med en effekt på opptil 4,0 kW. Ved behov kan motorene leveres med en svært glatt overflate eller overflatebehandlingen nsd tupH.

De energibesparende IE5+-synkronmotorene med permanent magnet fra NORD DRIVESYSTEMS er spesielt kjennetegnet av høy ytelse og et bredt dreiemomentområde, samtidig som de har betraktelig lavere tap enn IE4-serien. Dette gjør dem ideelt egnet for kostnadseffektiv drift i delbelastningsområdet. De nye IE5+-motorene er like interessant for intralogistikk som for hygienesensitive områder innen næringsmiddel- og legemiddelproduksjon. I fjor presenterte NORD den kompakte IE5+-motoren i størrelse 71, og nå er også størrelse 90 tilgjengelig for effektområder fra 1,1 til 4,0 kW, med et kontinuerlig dreiemoment fra 6,8 til 18,2 Nm. Motoren har den vanlige NORD-fleksibiliteten; det er muligheter til direkte og NEMA- og IEC-motortilkobling. Roterende pulsgiver og integrert mekanisk brems er tilgjengelig på forespørsel.

På grunn av det konstante dreiemomentet som gir en målrettet reduksjon i antall varianter over et bredt hastighetsområde, kan administrasjonskostnadene reduseres til et minimum, mens produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres. Investeringen betaler seg selv i løpet av kort tid. IE5+-synkronmotorene kan kombineres med alle girenheter og drivelektronikk fra NORD DRIVESYSTEMS i et modulbasert system. Dette gir et system der alle komponenter kommer fra samme kilde og fungerer perfekt sammen.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.