Eplan 8 Portal EN crop

Bussdata nå tilgjengelige for alle visningsstyper

En ny design for Eplan Electric P8

Mye har blitt sagt om Eplan Platform, versjon 2.8. Nå, noen få dager før lanseringen, er fokuset på Eplan Electric P8. Brukerne gleder seg til forbedringer innen konfigurasjon, bussdata og «round-trip engineering» med Siemens TIA Portal. Eplan Electric P8, den etablerte CAE-løsningen, overrasker videre med et helt nytt brukergrensesnitt og integrert brukerportal.
 

Et nytt grafisk brukergrensesnitt, forbedret ergonomi og makroteknologi kjennetegner den nye Eplan Platform, versjon 2.8. Men det er mer: En ny portal direkte integrert i programvareløsningen ønsker brukerne velkommen ved oppstarten. Den tilbyr omfattende informasjon og har tips og knep som gjør brukernes hverdagsarbeid enda lettere, for ikke å nevne nyheter og innovasjoner fra Eplans produktsortiment, veiledninger, detaljer om opplæringsmuligheter og mye mer.

Utvidet datautveksling med TIA-portalen
Videre viser enkeltsystemer som Eplan Electric P8 flere nye funksjoner. Det første trinnet omfatter forbedringer i toretningers- samhandlingen mellom Eplan og TIA Portal. I Nürnberg kan brukeren oppdage hvordan AutomationML-formatet enda mer effektivt støtter «round-trip engineering», som igjen optimaliserer konfigurasjonen av PLC-data.

I dialogboksen «Redigere rekkeklemme» vil brukerne snart kunne tilordne flere innrettbare tilleggsanordninger samtidig. Alle anordninger valgt i kontekstmenyen tilordnes så den avmerkede rekkeklemmen. Dette sparer tid.


Overføre konfigurasjonsprosjekter
Med et nytt menyelement kan brukerne nå overføre konfigurasjonsprosjekter - for eksempel dataene til en PLC-boks – til de korresponderende bussportalene, men må ikke lenger bruke tid på å legge inn data for hver enkelt portal. Slik oppdateres mulig eksisterende bussportinnlegginger. Hvis én enkelt bussportal tilordnes et annet konfigurasjonsprosjekt, kan denne verdien endres manuelt, slik at det tekniske arbeidet blir mer fleksibelt.

Bussdata nå tilgjengelige for alle visningsstyper
Eplan Electric P8-brukere kunne tidligere kun legge inn bussdata for enkeltlinjes nettverks/busskabelforbindelser. Nytt for brukerne i dialogvinduet for egenskaper er «Bussdata»-fanen for alle visningstyper. Denne lar bussdataene legges inn i skjemaene og vises uten at én enkeltlinjes visning spesifiseres. En annen praktisk fordel: bussdata slettes ikke lenger når visningstypen endres. Dette gir mer frihet i et prosjekt.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.