Emerson Connected Services crop

Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene

Emerson er tildelt "Industrial IoT Company of the Year" for andre år på rad

IoT Breakthrough organisasjonen gir anerkjennelse til selskaper som tar lederskap i den digitale transformeringen. Emerson er blitt tildelt "Industrial IoT Company of the Year" prisen av IoT Breakthrough.

Tildelingen anerkjenner selskapets innovasjon og lederskap i å utvikle teknologier og strategier for Industriell Internett av Ting (IIoT) hos kunder i en rekke industrielle sektorer.

IoT Breakthrough Awards mottok mer enn 3 500 nominasjoner i 2018. Valg av prismottaker er gjort av et dommerpanel av IoT-fagfolk og eksperter med praktisk erfaring innen markedet for internett av ting, blant annet journalister, analytikere og profesjonelle fra nyetablerte selskaper og Fortune 100-selskaper.

Utviklet økosystem

Med IIoTsystemer har industrivirksomheter mer potensial enn noensinne til å samle sanntidsdata. Det kan imidlertid være en kompleks prosess å utnytte disse dataene til brukbar informasjon for økt operativ ytelse. For å hjelpe kunder med å implementere IIoT-teknologier sømløst, har Emerson utviklet sitt Plantweb ™ digitale løsning til et økosystem. Økosystemet omfatter en skalerbar portefølje av teknologier, programvare og tjenester som gjør det mulig å forbedre ytelsen i produksjon, pålitelighet, sikkerhet og energistyring.

"Etter hvert som IIoT-teknologiene fortsetter å utvikle seg, stoler kunder mer og mer på oss for å hjelpe med å evaluere og implementere digital teknologi for å øke forretningsmessig ytelse," sier Lal Karsanbhai, administrerende direktør for Emerson Automation Solutions. "Vårt mål er å levere tung industriell kompetanse og automatiseringsteknologi som gir kundene mulighet til å utnytte egne systemer bedre og optimalisere anleggets ytelse."

Manglende planer

En nylig Emersonstudie blant industrileder med ansvar for digitale transformasjonsinitiativer viste at bare 20 prosent av respondentene hadde både en visjon for digital transformasjon og en klar, gjennomførbar plan for å implementere. Fravær av en realistisk plan ble nevnt som den viktigste barriere for digitale transformasjonsprosjekter.

Strukturert og skalerbar

For å hjelpe kundene med å realisere den digitale transformasjon, bruker Emersons Plantweb digitale økosystem en strukturert, skalerbar tilnærming som gjør det mulig for bedrifter å fokusere på prioriterte områder med et praktisk veikart, som er skreddersydd for bedriftens forretningsbehov. Til slutt hjelper disse Plantwebløsningene kundene med å oppnå topp Quartile-ytelse, målt ved optimalisert produksjon, forbedret pålitelighet, forbedret sikkerhet og minimalisert energiforbruk.

"Det er helt klart at digitalisering endrer radikalt hele markeder, og nivået på IoT-innovasjon fortsetter med økt styrke. Det gjelder spesielt for industrielle bedrift og kunder over hele verden," sa James Johnson, administrerende direktør i IoT Breakthrough. "I denne nye industrien 4.0, blir det stadig vanskeligere for IIoT-leverandører å skille seg ut i et økende marked. Emerson har med suksess demonstrert et nivå av innovasjon og suksess i det industrielle IoT-markedet for andre år på rad

 

Schneider Karoline_Nystrom crop

Klimaengasjementet spriker fra landsdel til landsdel

Skyldes omstillingen etter oljekrisen og en grønn vind i energisektoren

Få ledere har konkrete planer for å få ned CO2-utslippene. Administrerende direktør i Schneider Electric, Karoline Nystrøm, er sterkt engasjert i klima og grønn teknologi. Her under sin keynote på selskapets bransjekonferanse Let’s Connect.

les mer...
Eplan eView crop

Eplan ePulses nye skystrategi Øke kvaliteten på produkt- og prosessnivåene

Skytilbudene utvikles på en smidig måte, og vi følger nøye med på kundenes behov

Løsningsleverandøren Eplan har tilbudt skybaserte systemer en stund. Eplan Data Portal er etablert over hele verden som produsentbibliotek for nedlasting av produktdata. Siden tidlig i 2019 har Eplan utvidet sitt sortiment av løsninger der ECAD-prosjekter kan ses, bekreftes og kommenteres med en markeringsprosess.

les mer...
Luca Siermann

Raskere utrulling av trådløs automatisering for fleksible fabrikker med ABB-Ericsson samarbeid

Ffor å sette fart på det industrielle økosystemet

ABBs konsernsjef Ulrich Spiesshofer (t.v.) og Ericssons konsernsjef Börje Ekholm signerte en avtale om raskere utrulling av trådløs teknologi for fleksible fabrikker under Hannover Messe 2019. Samarbeidet styrker selskapenes felles visjon for fremtidens fleksible produksjon gjennom avansert automasjon og trådløs kommunikasjon.

les mer...
Rittal edge crop

Sikre og effektive Edge Data Center utvikler prosesser i stålindustrien

Er utformet slik at bedrifter kan tilpasse det til ønsket ytelsesnivå

Toppmoderne produksjonsanlegg vil effektivt utnytte sin kontinuerlige strøm av data fra hele verdiskapningen. Data fra forskning, produktutvikling, produksjon og kundeservice må være tilgengelig umiddelbart for å sikre optimal drift og lønnsomhet.

les mer...