Weidmuller crop

Målsettingen er at staben skal økes

Weidmüller styrker tilstedeværelsen i Norge

Weidmüller har i mange år hatt tilstedeværelse i Norge. JFKnudtzen har i representert den velrennomerte produsenten i Norge. Nå har selskapet etablert egen virksomhet i Norge. Målet er å gjøre merkevaren mer synlig i det norske markedet. JFKnudtzen er distributør, mens den norske Weidmüller organisasjonens virksomhet i hovedsak skal være rettet mot salg og markedsutvikling.

- Norge er et viktig marked for Weidmüller, forteller Jarle Andre Tveit. Tveit er ansvarlig for virksomheten i Norge. Det er nå tre personer i den norske organisasjonen, som har base i Porsgrunn, Trondheim og Førde. Målsettingen er helt klart at vi skal øke staben, og vi vil gjøre dette i takt utviklingen i Norge og norsk industri.

Viktige utviklingsområder

Norge er kjent for å ligge langt framme i teknologisk utvikling. Derfor er det viktig at Weidmüller er tilstede i dette markedet med automasjonsløsninger som er skalerbare og effektive i idriftsettingsfasen.

Samarbeid og koordinering

- Samarbeidet med JFKnudtzen er viktig, sier Tveit. De kjenner både produktene og markedet godt og har representert Weidmüller siden 1955. Kompetansen og erfaringen til dette selskapet er viktig. I tillegg har vi felles teknisk support etablert i Norden. Selskapet har en langsiktig plan med å utvide virksomheten sin. Det ble lagt en global strategi for økt markedsaktivitet. I første omgang ble Norden sett på som en enhet, med etablering av egen organisasjon i Sverige og deretter fulgte Danmark og Finland. Det nordiske samarbeidet i Weidmüller gjør at det ved behov kan hentes support fra Sverige. Nå er tiden kommet til at Weidmüller satser i Norge.

Dette er noen av løsningene fra Weidmüller:

  • Komplett automasjonsportefølje (u-remote, u-control)
  • Datainnsamling, bearbeiding, analyse og digitalisering (u-link skyløsning og program for maskinlæring)
  • Raskere tilkoblingsmuligheter (push-in og nye snap-in)
  • Komplett power management for kontrollsystem (strømforsyninger m/kommunikasjon og elektroniske sikringer)

- Vi legger vekt på god koordinering med JFKnudtzen, sier Tveit. Det er viktig både for å kunne utnytte ressursene best mulig, og at markedet skal få så god support som mulig. Både sluttkunder og andre aktører i markedet, som tavlebyggere, produsenter av utstyr og systemintegratører vil merke at Weidmüller satser i Norge. Målsettingen er at vi blant annet skal hjelpe tavlebyggere til å bli mer konkurransedyktige gjennom konseptet Smart Cabinet Building. Med det produktspekteret vi nå rår over, sikter vi på å være en komplett leverandør, mener Tveit. Virksomheten skal rettes mye mot løsninger og optimal distribusjon.

Tveit lover at det snart vil bli publisert flere interessante nyheter fra Weidmüller.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.