p40_g

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning, overspenningstransienter og feil i battericeller. Med høyhastighetsytelse, overlegen krets- og overstrømsbeskyttelse, mulighet til å blokkere overspenninger og RoHS-samsvar, er serien egnet for alle elektroniske krav og sørger for maksimal sikkerhet.

Eszter Sipőcz, e-Commerce Distribution Manager EMEA hos Bourns, sier: «De nye TBU® High-Speed Protectors fra Bourns har en rekke bruksområder som passer perfekt for prosjektkravene i Elfa Distrelecs kundenettverk, blant annet fabrikkautomatisering, eksponerte sensor- og dataledninger, beskyttelsesmoduler og -dongler, prosesskontrollutstyr og test- og måleutstyr.»

Steve Herd, Head of Customer Proposition and Product Management hos Elfa Distrelec, sier: «Bourns har hatt en spesielt merkbar innvirkning på alle moderne bransjer og gjør det særdeles bra i automatiserings- og IoT-tilkoblingssektoren. Som en av de første til å tilby de nye TBU® High-Speed Protectors, kan vi sørge for at kundenettverket vårt har tilgang til de løsningene de trenger for å fullføre prosjektene sine effektivt og raskt.»

Bourns® TBU® High-Speed Protectors er nå tilgjengelige via Elfa Distrelecs nettbutikk: https://www.distrelec.de/en/circuit-protection/pcb-surge-protection/electrode-arresters/c/cat-DNAV_PL_031003?q=*&filter_productFamilyCode=cat-2040956

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.