FG enkoder crop

Kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger

Økt installasjons fleksibilitet

POSITAL FRABA sin populære IXARC-inkrementelle pulsgivere, som forhandles av FG-Tech AS, er nå tilgjengelige med et spesielt hus som har 45° vinklet kabelinngang. Enkoderen er programmerbar og plassbesparende.

Dette kompakte designen kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger i en enkelt enhet, noe som gir mer fleksibilitet under installasjon - en virkelig fordel ved montering der plass er en begrensning.

Kompakt design for enkel installasjon der plass er en begrensning

  • Kombinerer aksial- og radialfunksjoner i en enhet som medfører lavere logistikk kostnader
  • Høyere beskyttelsesklasse, IP65
  • Vann- og støvtett
  • Kortere lengde, 32mm
  • Nytt merkeformat med tilkoblingsskjema
  • Programmerbar utgang og oppløsning via UBIFAST -konfigurasjonsverktøy

Fordeler

Denne nye enkoder-modellen har de samme egenskapene som resten av enkoderne i IXARC-familien. Robust og nøyaktig magnetisk målingsteknologi, med utmerket dynamisk respons. Et bredt utvalg av flens- og akselkonfigurasjoner er tilgjengelige, noe som reduserer behovet for kostbare adaptere eller mekaniske tilpasninger. Enkoder kapslingen er 36mm i diameter, 32mm lang og har IP65 beskyttelsesgrad.

Programmering gjør kundetilpasning enkelt

Enkoder familien -IXARC er programmerbare: Oppløsning kan settes alt fra 1 til 16 384 pulser per omdreining i programvare uten at det kreves noen endringer i de mekaniske egenskapene til enhetene. På samme måte kan pulsretning og utgang programmeres - enten Push-Pull (HTL) eller RS422 (TTL) – dette defineres gjennom programvareparametere. Endringer kan gjøres raskt i feltet ved hjelp av POSITALs brukervennlige UBIFAST programmeringsverktøy.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...