FG enkoder crop

Kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger

Økt installasjons fleksibilitet

POSITAL FRABA sin populære IXARC-inkrementelle pulsgivere, som forhandles av FG-Tech AS, er nå tilgjengelige med et spesielt hus som har 45° vinklet kabelinngang. Enkoderen er programmerbar og plassbesparende.

Dette kompakte designen kombinerer funksjoner fra både aksiale og radiale kabelinnganger i en enkelt enhet, noe som gir mer fleksibilitet under installasjon - en virkelig fordel ved montering der plass er en begrensning.

Kompakt design for enkel installasjon der plass er en begrensning

  • Kombinerer aksial- og radialfunksjoner i en enhet som medfører lavere logistikk kostnader
  • Høyere beskyttelsesklasse, IP65
  • Vann- og støvtett
  • Kortere lengde, 32mm
  • Nytt merkeformat med tilkoblingsskjema
  • Programmerbar utgang og oppløsning via UBIFAST -konfigurasjonsverktøy

Fordeler

Denne nye enkoder-modellen har de samme egenskapene som resten av enkoderne i IXARC-familien. Robust og nøyaktig magnetisk målingsteknologi, med utmerket dynamisk respons. Et bredt utvalg av flens- og akselkonfigurasjoner er tilgjengelige, noe som reduserer behovet for kostbare adaptere eller mekaniske tilpasninger. Enkoder kapslingen er 36mm i diameter, 32mm lang og har IP65 beskyttelsesgrad.

Programmering gjør kundetilpasning enkelt

Enkoder familien -IXARC er programmerbare: Oppløsning kan settes alt fra 1 til 16 384 pulser per omdreining i programvare uten at det kreves noen endringer i de mekaniske egenskapene til enhetene. På samme måte kan pulsretning og utgang programmeres - enten Push-Pull (HTL) eller RS422 (TTL) – dette defineres gjennom programvareparametere. Endringer kan gjøres raskt i feltet ved hjelp av POSITALs brukervennlige UBIFAST programmeringsverktøy.

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...