Autic navigate crop

Utvider innen industriell kommunikasjon

Autic har tegnet distributøravtale med NavigateWorx

For å styrke vår leveringsevne i et stadig voksende Internet of Thing (IoT) marked har vi tegnet distributøravtale med NavigateWorx for distribusjon av deres routere i Norge.

Routerserien NR500, består av industrielle VPN routere med følgende egenskaper: 

  • Industriell hardware design, med industrielle komponenter
  • 3G/4G nett
  • 2 eller 4 Ethernetporter, 1 RS 232 & 1 RS485
  • WiFi som opsjon
  • 2 DI og 2DO
  • Dual SIM
  • Temp. område: -40 til 75°C
  • Spenningstilførsel 9 til 48 VDC
  • Flere ulike VPN støttes

Om Autic System AS

Autic System AS ble stiftet i 1994, og er en ledende leverandør av produkter og programvare for automatisering og industriell IT. Selskapet leverer systemer for Marine, Offshore, Industri og infrastruktur.  Hovedområder av produkter er CitectSCADA, Exor HMI, Sixnet styringssystemer og industriell kommunikasjon.

Selskapets kvaliteter er kompetente medarbeidere med mange års erfaring fra ulike områder, effektiv og profesjonell supportavdeling, en rekke høyt kvalifiserte partnere for systemleveranser, samt at de tilbyr grunnleggende og avanserte kurs på jevnlig basis.

For mer informasjon, se våre hjemmesider www.autic.no

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...