Kolasj AMNYTT 6 crop

Vi ser både på hva fremtiden kan bringe og hva norske industribedrifter får til

AMNYTT nr. 6 2018 er publisert

I mine møter med fagspesialister i industrien har jeg sett at det er stor respekt for enkelt menneske. Det er ikke noe ønske om å utvikle løsninger og teknologier som kan skade medmennesker.

Våre kolleger og teknologer vil finne sin plass i morgendagens digitaliserte hverdag på en god og forstandig måte. Som arbeider for å gi hver og en av oss, og de kommende generasjoner, gode liv. Selv om teknologiutviklingen kan virke skremmende, viser erfaring at vi vil utvikle stadig bedre samfunn.

I denne utgaven av AMNYTT ser vi både på hva fremtiden kan bringe og hva norske industribedrifter får til i dag.

Last end AMNYTT nr. 6. 2018 her.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...