Steut HMI crop

steute har utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger

Menneske-maskin-grensesnitt for varierte forhold

Ex-styreenheter med utvidet temperaturområde. Med de nye modellene i produktserien Ex BF 80, fra steute som forhandles av Elteco AS, retter ikke Extremes seg mot massemarkedet for brukere av menneske-maskin-grensesnitt.

Det er nemlig en grunnleggende forskjell mellom disse nye enhetene og vanlige produkter: de har blitt utviklet spesielt til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer og temperaturer mellom -60°C og +65°C.

Den nye serien har innfatninger i tre ulike størrelser, for å inkorporere én, to eller tre elementer. Brukerne kan velge mellom ulike utløsere, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og røde soppknapper. Alle modeller passer til montering på f.eks. maskinavlukker, vegger eller paneler – også, spesielt i ugjestmilde miljøer med mye slitasje. De overholder beskyttelsesklasse IP 66 og har blitt utviklet spesielt for ekstrem bruk.

Etter ønske fra noen av våre kunder har steute utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger. Dette har blitt gjort mulig gjennom redesign av alle utløsere. Knapt synlig for øyet omfatter den nye designen funksjoner som forseglinger, som passer for enda lavere temperaturer.

Det utvidede temperaturområdet ned til -60°C er inkludert i ATEX/IECEx-godkjenningen. Den åpner for nye alternativer for steutes Ex-kommandoenheter, for eksempel for skipsbygging, offshoreteknologi og olje- og gassindustrien. Det laveste temperaturområdet for steutes Extreme-bryterenheter vokser dermed stadig.

 

PASCAL BITZ

ABB og Ericsson baner vei for digital omstilling av industrien

Handlingen vil ble aktivert i sanntid gjennom Swisscoms 5G-nettverk,

For første gang noensinne vil ABB og Ericsson sammen med Swisscom demonstrere hvor enkelt og effektivt roboter kan kontrolleres over store avstander gjennom 5G sanntidsteknologi. Under World Economic Forum (WEF) 2020 vil verdensledere se den nye teknologien bruke 5G til kommunikasjonsformål, helt uten forsinkelse.

les mer...
Steut nødtrekk crop

Nykommere i steutes Ex-sortiment

Har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer,

Robust nødtrekksnor og belteinnrettingsbrytere for Ex-soner. Nødtrekksnor-bryterne i Ex ZS 92 S-serien vil være tilgjengelig med ATEX/IECEx-godkjenninger for sonene 1 (gass-Ex) og 21 (støv-Ex). Belteinnrettingsbryterne i Ex ZS 92 SR-serien vil være godkjent for sone 21 (støv-Ex).

les mer...
Beckhoffcloud_engineering crop

Smart Engineering direkte i skyen

Kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet

TwinCAT Cloud Engineering som grunnlag for høyeffektive IoT automatiseringskonsepter. PC-basert styring som sentral, åpen styringsplattform for alle maskinfunksjoner, støtter optimal implementering av høyeffektive IoT-baserte automatiseringskonsepter.

les mer...
Schneider Exchange crop

Exchange – Åpen og gratis plattform for kompetanseutveksling

Medlemskapet er gratis og gir rett til kjøp og salg av tjenester

Schneider Electric lanserer den åpne, globale plattformen Exchange - nå også i Norge. Exchange er et digitalt økosystem der eksperter, innovatører, utviklere og startups kan møtes for å finne løsninger på spørsmål relatert til bærekraft og energiutfordringer.

les mer...