Schneider cluster_New_crop

Fleksibiliteten gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov

Schneider Electric lanserer ABN ESPRO, smartere fordelingstavler

ABN ESPRO modulære skap for eldistribusjon fra Schneider Electric ble utviklet i 2013 som et svar på bransjens behov for mer fleksible tavler for eldistribusjon. ABN ESPRO tavlesystem er bygget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandardene og gi optimal ytelse.

Nøkkelegenskaper:

  • Leveres som ferdige skap eller som byggesett ≤ 630A.
  • Innfelt- eller på vegg- samt gulvskap
  • Isolasjonsklasse: Klasse 1 og Klasse 2
  • Utviklet av eksperter og testet i henhold til strenge standarder.
  • Godkjent og testet med Schneider Electrics produkter og løsninger.

Hvorfor velge ESPRO

ESPRO-systemets fleksibilitet gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov.

  • Smart tysk design med snappemekanismer og integrert monteringsbeslag tillater installasjon med lite eller ingen verktøy
  • Veggskapene opptar minimalt med plass, men byr på god plass til ledninger
  • ESPRO distribusjonssystemer er kompatible med Schneider-Electric komponenter og er testet med Schneider Electric-utstyr i henhold til EN61439.

 ABN - ny partner av Schneider Electric - har over 60 års erfaring som Tysklands ledende leverandør av systemer for elektrisk distribusjon og måleutstyr. Den mellomstore familiedrevne bedriften ABN, som er et av Schneider Electrics nylige strategiske oppkjøp, er kjent for kvalitet, service og nytenkning. Selskapene utfyller hverandre, og samarbeidet bringer sammen det beste av deres ressurser, kompetanse og erfaring. Målet er å tilby kunder et bredere spekter av løsninger for elektrisk distribusjon og -måling som fører til smartere, påliteligere og mer effektive elektriske installasjoner med overlegen ytelse.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...