Schneider cluster_New_crop

Fleksibiliteten gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov

Schneider Electric lanserer ABN ESPRO, smartere fordelingstavler

ABN ESPRO modulære skap for eldistribusjon fra Schneider Electric ble utviklet i 2013 som et svar på bransjens behov for mer fleksible tavler for eldistribusjon. ABN ESPRO tavlesystem er bygget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandardene og gi optimal ytelse.

Nøkkelegenskaper:

  • Leveres som ferdige skap eller som byggesett ≤ 630A.
  • Innfelt- eller på vegg- samt gulvskap
  • Isolasjonsklasse: Klasse 1 og Klasse 2
  • Utviklet av eksperter og testet i henhold til strenge standarder.
  • Godkjent og testet med Schneider Electrics produkter og løsninger.

Hvorfor velge ESPRO

ESPRO-systemets fleksibilitet gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov.

  • Smart tysk design med snappemekanismer og integrert monteringsbeslag tillater installasjon med lite eller ingen verktøy
  • Veggskapene opptar minimalt med plass, men byr på god plass til ledninger
  • ESPRO distribusjonssystemer er kompatible med Schneider-Electric komponenter og er testet med Schneider Electric-utstyr i henhold til EN61439.

 ABN - ny partner av Schneider Electric - har over 60 års erfaring som Tysklands ledende leverandør av systemer for elektrisk distribusjon og måleutstyr. Den mellomstore familiedrevne bedriften ABN, som er et av Schneider Electrics nylige strategiske oppkjøp, er kjent for kvalitet, service og nytenkning. Selskapene utfyller hverandre, og samarbeidet bringer sammen det beste av deres ressurser, kompetanse og erfaring. Målet er å tilby kunder et bredere spekter av løsninger for elektrisk distribusjon og -måling som fører til smartere, påliteligere og mer effektive elektriske installasjoner med overlegen ytelse.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.