p40_g

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning

Første elektronikk-distributøren i Europa som lagerfører Bourns TBU® High-Speed Protectors.

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi og ligger i teten når det gjelder å tilby de nyeste innovative teknologiene. Selskapet er et av de første til å lagerføre de nye høytytende TBU® High-Speed Protectors fra Bourns, en leder innen elektronikkproduksjon.

Teknologien er utformet for å beskytte mot feil som skyldes kortslutning, overspenningstransienter og feil i battericeller. Med høyhastighetsytelse, overlegen krets- og overstrømsbeskyttelse, mulighet til å blokkere overspenninger og RoHS-samsvar, er serien egnet for alle elektroniske krav og sørger for maksimal sikkerhet.

Eszter Sipőcz, e-Commerce Distribution Manager EMEA hos Bourns, sier: «De nye TBU® High-Speed Protectors fra Bourns har en rekke bruksområder som passer perfekt for prosjektkravene i Elfa Distrelecs kundenettverk, blant annet fabrikkautomatisering, eksponerte sensor- og dataledninger, beskyttelsesmoduler og -dongler, prosesskontrollutstyr og test- og måleutstyr.»

Steve Herd, Head of Customer Proposition and Product Management hos Elfa Distrelec, sier: «Bourns har hatt en spesielt merkbar innvirkning på alle moderne bransjer og gjør det særdeles bra i automatiserings- og IoT-tilkoblingssektoren. Som en av de første til å tilby de nye TBU® High-Speed Protectors, kan vi sørge for at kundenettverket vårt har tilgang til de løsningene de trenger for å fullføre prosjektene sine effektivt og raskt.»

Bourns® TBU® High-Speed Protectors er nå tilgjengelige via Elfa Distrelecs nettbutikk: https://www.distrelec.de/en/circuit-protection/pcb-surge-protection/electrode-arresters/c/cat-DNAV_PL_031003?q=*&filter_productFamilyCode=cat-2040956

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.