Endress Memosens_BS crop

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til transmitteren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

Memosens bruker signalalarmer ved brudd på overføringen og kan tilby det ypperste innen sikker dataoverføring slik at målepunktet får bedre tilgjengelighet og sikre, problemfrie prosesser.

Fordeler

  • Eliminer målefeil: kontaktfri digital dataoverføring unngår effektene av fukt, rust og saltbroer med alarmvarsling dersom signaloverføringen forstyrres.
  • EMC-sikkerhet er garantert: galvanisk isolasjon sikrer måling uten avbrudd.
  • Brukervennlig: kalibrering under gunstige laboratoriebetingelser, låsbar bajonettkobling, rask tilkobling med automatisk registrering av sensor.
  • Reduserte driftskostnader: enkelt sensorbytte med forhåndskalibrerte sensorer reduserer prosessens nedetid, og normal regenerering utvider sensorens levetid.
  • Dataadministrasjon på sitt beste: lagring av kalibreringsdata, sensordata og prosessdata gir mer presis prosesstyring og en optimalisert vedlikeholdsstrategi (prediktivt og preventivt vedlikehold).

Memosens: banebrytende sensorteknologi

Vår produktsøker hjelper deg å søke etter passende måleenheter, programvare eller systemkomponenter via produktegenskaper. Applicator fører deg gjennom et individuelt produktvalg via applikasjonsparametere.

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata slik at kalibrering og regenerering kan foregå under laboratoriebetingelser for å utvide sensorenes levetid og minimere prosessens nedetid under vedlikehold. I feltet kan sensorer enkelt byttes ut i løpet av sekunder takket være den låsbare bajonettkoblingen og automatisk identifisering av sensorer. De lagrede dataene kan brukes til å utføre prediktivt vedlikehold og prosessoptimalisering.

 

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.