EH_EcoVadis_crop

EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Endress+Hauser oppnår gullstatus igjen

Bærekraftige forretningsprosesser tildelt 68 poeng i EcoVadis’ vurdering. Endress+Hauser har mottatt Gold Recognition Level-sertifikatet i EcoVadis’ revisjon med et resultat på 68 poeng.

Selskapet er dermed blant de øverste fem prosentene av alle leverandører som er evaluert av EcoVadis i tilsvarende sammenligningsgruppe.

Endress+Hauser ble også denne gangen vurdert over gjennomsnittet i alle aspekter evaluert i 2018, blant annet kategoriene miljø, arbeidspraksis, rettferdig forretningspraksis og bærekraftig innkjøp. Selskapet gjorde betydelige forbedringer når det gjelder dokumentasjonen av eksisterende prosesser, noe som betyr at resultatene er mer sporbare.

"Stadig flere kunder legger større og større vekt på at selskaper kjenner sitt samfunnsansvar. Et positivt resultat kan derfor ha stor betydning for en kundes beslutning", sier Endress+Hauser-konsernets økonomidirektør Luc Schultheiss, som er svært fornøyd med resultatet.

Konsernet har utarbeidet en samfunnsansvarsrapport siden 2015 der den beskriver selskapsledelsens sosiale, miljømessige og økonomiske perspektiver. EcoVadis’ vurdering fungerer som en strategisk nøkkelindikator.

Praktiserte verdier

Årets revisjon la positiv vekt blant annet på selskapets miljøerklæring, bedriftskulturens store betydning innen konsernet og personaladministrasjonen.

Iverksatte tiltak omfattet opplæring i selskapets etiske regler og familiebedriftens verdier og kultur for alle på en leken måte. Installasjon av ladestasjoner for elsykler og elbiler ble også trukket frem som et tiltak for å gå over til elektrisk mobilitet.

Tjueen vurderingskriterier

EcoVadis driver en global plattform der selskaper kan vurdere de miljømessige og sosiale aspektene hos sine leverandører. Resultatene viser globalt nivå når det gjelder miljømessige, sosiale og etiske faktorer, men det gis likevel forslag til forbedring. I dag vurderes mer enn 45 000 selskaper av EcoVadis.

Endress Memosens_BS crop

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til overføreren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

les mer...
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Ultralydsensor for smarte IOT applikasjoner

Sensorene er beregnet for utendørs applikasjoner

Pepperl+Fuchs har utviklet en ny serie ultralydsensorer for applikasjoner i mobile og batteridrevne applikasjoner.

les mer...
Universal robots crop

Små og mellomstore produsenter risikerer å få det tøffest

Viktig at vår produserende industri står klare til å tilegne seg kunnskap

Robotprodusenter har en veldig viktig oppgave i dag: å gjøre det enkelt for beslutningstakere å sette i gang med å frigjøre personalet. Blir det for vanskelig, kommer det ikke til å skje, og dette er et stort hinder for bransjen.

les mer...
ABB EQ Matic crop

Enkel og automatisk innsamling av målerdata på M-Bus

Konfigurerbart dashbordsid gir en rask oversikt over de mest relevante måledata

Med EQ-maticfra ABB kan du enkelt samle inn, overvåke og analysere forbruksdata for el.-, gass- vann- eller varmemålere. For detaljert overvåkning tilbyr EQ-matic flere analysefunksjoner som historisk dataanalyse, referansefunksjoner, kostnadsanalyse med mer.

les mer...