Triple-Tom-Roger-bilde-crop

Vil primært jobbe med kunder innenfor olje og gass og marine

Triple-S forsterker salgsteamet

Tom-Roger Stensberg er ansatt som senior salgsingeniør hos Triple-S AS. Tom-Roger vil primært jobbe med kunder innenfor olje og gass og marine sammen med forretningsutvikler Flemming Graversen.

Tom-Roger er utdannet ingeniør innenfor mekatronikk og anvendt datateknikk fra Høgskolen i Agder. Han er 39 år og har betydelig leder og salgserfaring. Han har tidligere jobbet i Triple-S (1999-2005), SAS Institue, SCA, Prevas og de fire siste årene i FMC Kongsberg Subsea.

- I dagens olje og gass marked opplever vi at mange aktører er ute etter å finne nye kosteffektive løsninger innenfor automasjon og industriell kommunikasjon. Triple-S tilbyr moderne og standardiserte løsninger som møter kravene i markedet. Tom-Roger kjenner bransjen og vil være en viktig bidragsyter for å utløse vårt potensial i markedet, sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.

Om Triple-S:

Med unik kompetanse og teknologi leverer Triple-S AS lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. Triple-S representerer verdensledende produsenter innenfor fagområdene automatisering og industriell kommunikasjon. I markedet er Triple-S blant annet kjent for varemerker som Rockwell Automation (Allen-Bradley og Rockwell Software), Cisco, ProSoft, eWon, HMS, Kyland, Win 911 og eks Engel. Triple-S er et heleid datterselskap av det børsnoterte teknikkhandelskonsernet Addtech (ADDTB:SS)

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.